Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosu belli oldu

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın Avusturya'da gerçekleştireceği kampta yer alacak oyuncular belli oldu.

Kampın ilk etabı 9-18 Temmuz tarihleri arasında Geinberg bölgesinde yapılacak. Sarı-kırmızılı takım bu tarih aralığında üç hazırlık maçı oynayacak. İkinci etap ise 22-27 Temmuz tarihleri arasında Irdning bölgesinde gerçekleştirilecek. Bu aralıkta ise Galatasaray iki hazırlık karşılaşmasında daha sahada olacak. Sarı-kırmızılılar, bu süreçte LASK, Fortuna Düsseldorf, Trencin, Lecce ve Parma ile hazırlık maçları oynayacak.

Galatasaray'ın kamp kadrosu şu şekilde:

"Fernando Muslera, Mathias Ross, Eyüp Aydın, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Gökdeniz Gürpüz, Lucas Torreira, Işık Kaan Arslan, Emin Bayram, Michy Batshuayi, Siraçhan Nas, Taylan Antalyalı, Jankat Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Baran Aksaka, Eren Aydın, Kadir Subaşı, Berat Luş, Yalın Dilek, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı, Berk Balaban."

Sarı-kırmızılı ekipte 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Ay-yıldızlı formayı giyen futbolcular Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Kaan Ayhan, Yunus Akgün ve Abdülkerim Bardakcı ile Romanya Milli Takımı ile şampiyonada boy gösteren Alexandru Cicaldau izinli olduğu için kadroda bulunmadı.

Ayrıca Kolombiya Milli Takımı ile Copa America'da mücadele eden Davinson Sanchez de kamp kadrosuna dahil edilmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul Akvaryum'da dört gentoo türü penguen dünyaya geldi
Annesini vahşice katletmişti: İstenen ceza belli oldu
Annesine verdiği yemini 12 kurşunla bozdu: Mahkeme kararını açıkladı

Yerel Haberler Haberleri