Erzincan İliç'teki maden faciası: Toprak altında kalan bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Erzincan İliç'te yaşanan heyelan sonrası toprak altında kalan işçi kardeşlerimizden birinin daha cansız bedenine ulaştık.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen heyelanda, toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.

İliç ilçesindeki altın madeni sahasında 13 Şubat'ta meydana gelen heyelanda 9 işçi toprak altında kaldı. İş makineleri ve onlarca personelin katıldığı aramalar sonunda bugüne kadar 4 işçinin cansız bedenine ulaşılmıştı. Bugün aranan 5 işçiden birinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Toprak altında kalan 4 işçinin arama çalışmalarının devam ettiğini belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakan Bayraktar, "Erzincan İliç'te yaşanan heyelan sonrası toprak altında kalan işçi kardeşlerimizden birinin daha bedenine ulaştık. Acılı ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Toprak altında kalan tüm işçilere ulaşana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ümraniye'de Halk Oyunları Yarışması yapıldı
Yeniden Refah'tan kayyım yorumu: 'İçişleri Bakanlığı'na suç işlemiş gibi yüklemek doğru değil'
17. Metin Altıok Şiir Ödülü sahiplerini buldu

Yerel Haberler Haberleri