Düğününde kendisini enkazdan kurtaran madencilerden sürpriz: 'Beni ölümden değil, cehennemden kurtardılar'

Adıyaman'da enkaz altında kalan ve 54 saat sonra madenciler tarafından kurtarılan Eczacı Gizem Nur Özkan'a kendisini enkazdan kurtaran madenciler ise düğün törenine sürpriz yaptı.

Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Adıyaman'da enkaz altında kalan ve 54 saat sonra madenciler tarafından kurtarılan Eczacı Gizem Nur Özkan (30), Avukat İbrahim Uğur Satıcı (31) ile Şanlıurfa'da dünya evine girdi. Hayatının en zor anlarında yanında olan ve kendisini enkazdan kurtaran madenciler ise düğün törenine sürpriz bir katılım yaparak duygusal anlar yaşattı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Adıyaman'da yıkılan Yaşamkent Sitesi'nde enkaz altında 54 saat mahsur kalan Eczacı Gizem Nur Özkan, kurtuluşunun ardından uzun bir tedavi süreci yaşadı. Özkan, ardından mesleğine geri döndü ve Şanlıurfalı Avukat İbrahim Uğur Satıcı'yla evlilik hayalini gerçekleştirdi. Gizem Nur Özkan'ın nikahına kendisini kurtaran madenciler de katıldı. Madencileri gören Özkan ve davetliler gözyaşlarını tutamadı. Özkan, "Beni ölümden değil, cehennemden kurtardılar" diyerek madencilere minnet duygularını dile getirdi.

Madenci Okay Çiloğlu ise "Gizem'in sesini duymak için büyük çaba harcadık. Onu kurtarmak için uyku bile gözümüze gelmedi. Allah'a şükürler olsun ki sağ salim çıkardık" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Diyarbakır ve Mardin'de büyük yangın: Can kaybı 12'ye yükseldi
Gizemli cinayet! İki sevgili dairede silahla vurulmuş halde bulunmuştu: Bir gün önce ziyarete gelmiş
Pençe-Kilit bölgesinden acı haber: 1 asker şehit oldu

Yerel Haberler Haberleri