Düğün konvoyu çekiciyle yolu kapatıp oyun oynadılar

Çekici sürücüsü yapılan düğün konvoyunda trafiği kapatıp, son ses müzikle oyun oynadı. O görüntüler ise tepkilere yol açtı.

Yalova'da düğün konvoyunda bulunan çekicinin sürücüsünün, şehrin en işlek caddesini trafiğe kapatıp, damat ve arkadaşları son ses açılan müzik eşliğinde oynamaları tepki çekti. Polis, görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasından sonra araçların plaka ve sürücülerini belirlemek için çalışma başlattı.

Kemerköprü Caddesi'nde düğün konvoyunda bulunan çekiciyle yol trafiğe kapatıldı. Araçlarından inen damat ve gelinin arkadaşları cadde üzerinde oynadı. Ellerinde içki şişeleri bulunan grup, çekicinin üzerine çıkarak davul zurna eşliğinde dakikalarca eğlendi. Daha sonra çekicinin sürücüsünün, direksiyon başında ayağa kalkıp, seyir halindeyken kapıyı açarak arkadaşlarıyla sohbet ettiği o anlar da cep telefonu ile görüntülendi. Damat ve gelinin yakınları eğlencelerine bir başka mahallede bu kez çekicinin tavanına çıkıp oynadı.

Polis ekipleri, görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasından sonra araçların plaka ve sürücülerini belirlemek için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yemen'in kuzeyinde sel felaketi: 24 kişi kayıp, 7 ev ve 4 dükkan yıkıldı
Senem'in katilinin internet aramaları ortaya çıktı: 'Eşimin kusurlu olması için ne yapmalıyım?'

Yerel Haberler Haberleri