'Devletin askerine, polisine nasıl laf söylersin?' dedi, yaşlı adama saldırmaya başladı: O anlar kamerada

Karşıyaka’da bir kişinin devlete ve polise hakaret ettiği iddiası tartışma yarattı. Duyduğu sözler sonrası çılgına dönen bir şahıs, adamın yaşına bakmadan saldırmaya başladı. O anlar ise kameraya yansıdı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir kişi, devlete ve polise hakaret ettiği gerekçesiyle yaşlı adamı darp etti. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İzmir'de iddiaya göre yaşlı bir adam devlete ve polise hakaret içeren ifadeler kullanamaya başladı. Yaşlı adamın sözlerini duyan bir şahıs, bir anda öfkesine hakim olamadı ve adama saldırıda bulundu.

"DEVLETİN ASKERİNE, POLİSİNE SEN NASIL LAF SÖYLERSİN"

Yaşlı adamı yere yatırarak darp etmeye çalışan şahıs, çevredeki vatandaşlar tarafından uzaklaştırıldı. Öfkesi dinmeyen şahıs, "Devletin askerine, polisine sen nasıl laf söylersin?" diyerek yaşlı adama bağırmaya başladı.

Yaşlı adama küfürler etmeye başlayan şahıs çevredeki vatandaşların kendisini tutmasına rağmen ikinci kez saldırma girişiminde bulundu.

ÇEKİRDEK ÇİTLEYEREK KAVGAYI İZLEDİ

Vatandaşlar "Baban yaşında adam" diyerek şahsa tepki gösterirken yaşlı adama saldıran kişi güçlükle sakinleştirildi.

Yaşanan gerginlik polis memurlarının olaya dahil olmasıyla son buldu. O anlar ise vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde şahsın, yaşlı adama saldırarak "Kimse benim devletime, polisime laf söylemez" dediği görüldü. O anlarda bir vatandaşın kavgayı çekirdek izleyerek izlemesi dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

TBMM'de kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin araştırma komisyonu kurulacak
Aracındayken motosiklette husumetlisini gördü, silahla saldırdı
İstanbul’a 150 yeni İETT otobüsü!

Yerel Haberler Haberleri