CHP'li vekilin ailesine ait kafeye silahlı saldırıya 3 gözaltı

Diyarbakır'da bir otel ile CHP İstanbul Milletvekili Türkan Elçi'nin ailesine ait kafeye tabancayla ateş açan V.G ile ona yardım eden 2 kişi yakalandı.

Olay, 11 Temmuz'da gece saatlerinde Sur ilçesinde meydana geldi. Bir otel ile 28 Kasım 2015'te basın açıklaması sırasında açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi CHP İstanbul Milletvekili Türkan Elçi'nin ailesine ait kafeye tabancayla ateş açılıp, tehditler yapıldı.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri Kent Güvenlik Yönetimi Sistemleri (KGYS) ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerde ateş edenin kolunda dövme bulunan V.G. olduğu belirlendi. Ekipler, V.G. ile ona yardım eden U.Y. ve G.Ç.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde Y.G.'nin otel ve kafeye gelenlerin çok gürültü yaptıklarını, mahallenin düzenini bozduklarını iddia ederek olayı da bu nedenle gerçekleştirdiğini öne sürdüğü öğrenildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kerem Kınık'ın kızının karıştığı ölümlü kaza: Bakan Tunç'tan açıklama geldi
Savcılık inceleme başlattı: İzmir'deki sağanakta 2 kişinin elektrik akımına kapıldığı anlar kamerada
İETT otobüslerin dolu olmasına sinirlenen grup yolu kesti: Araç kuyrukları oluştu

Yerel Haberler Haberleri