Cem Kara’ya destek teşekkürü

Okul yöneticileri, okul aile birliği yöneticileri ve öğrenciler; eğitime verdiği destekten ötürü Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'yı ziyaret etti. Kara, belediye olarak yürütmek zorunda olunan hizmetlerin yanında okullara imkanlar ölçüsünde desteğe devam edeceklerini söyledi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, dün eğitimcileri ve öğrencileri ağırladı. Kendisi de öğretmen olan Cem Kara, eğitimle ilgili yapılan çalışmaları paylaştı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya ilk olarak Gazi İlkokulu Okul Aile Birliği ziyaret etti. Gazi İlkokulu Okul Müdürü Akif Bacaklıoğlu ile Okul Aile Birliği Başkanı Vildan Yıldız ve diğer üyeler eğitime verdiği destekten dolayı Kara'ya teşekkür etti. Okul yöneticileri okullarına ve eğitime verdiği desteklerinden dolayı Başkan Cem Kara’ya teşekkür edilerek plaket ve çiçek takdim edildi.

Destek teşekkürü
Cem Kara'nın ikinci ziyaretçileri İTO Ortaokulu Okul Aile Birliği yö neticileri oldu. İTO Ortaokulu Müdürü Sevdiye Yıldırım, Okul Aile Birliği Başkanı Emre Yeni; İTO Ortaokulu'nun her türlü ihtiyacında yardım ve desteğini esirgemediği için Cem Kara ve belediye yöneticilerine teşekkür etti.

Yardıma devam edilecek
Belediye olarak yürütmek zorunda olunan hizmetlerin yanında, Çatalca’da bulunan tüm resmi dairelere ve okullara imkânlar ölçüsünde yardımcı olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirten Başkan Cem Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri