Bursa'da akılalmaz görüntüler: Otobüse alınmayan iki yolcu aracın önünü keserek gitmesini engelledi

Bursa'da halk otobüsü şoförü otobüsün kapasitesinin dolduğu için iki yolcuyu alamadı. Ancak kendilerinin alınmamasına tepki gösteren yolcular aracın önünü keserek şoförün yoluna devam etmesini engelledi.

Bursa'da otobüste yer olmadığı içeriye alınmayan yaşlı kadın ve bir adam aracın önünü kesti ve şoförün yoluna devam etmesine izin vermedi.

Olay Bursa'da meydana geldi. Hastaneye gitmek için evden yaşlı kadın ve adam durağa geldi. Bir süre bekleyen ve halk otobüsünün gelmesiyle binmek için hazırlanan adam ve kadın otobüse alınmayınca neye uğradıklarını şaşırdı.

YOLUNA DEVAM ETMEK İSTEDİ, KADIN VE ADAM İZİN VERMEDİ

Otobüsün dolu olması nedeniyle kadın ve adamı içeriye alamayan şoför yoluna devam etmek istedi. Bunun üzerine yavaş ilerleyen trafikte otobüse alınmayan yaşlı kadın ve adam aracın önünü keserek geçmesini engelledi.

"Kapıyı aç hastaneye gideceğiz" diyerek şoföre bağırmaya başlayan kadın, araca tekme atarak tepki gösterdi. Otobüste bir kişilik yer bile olmadığını anlatmaya çalışan şoför, uyarılarına devam etse de kadın ve adam ısrarlı tavrını sürdürdü.

ŞAŞKINA ÇEVİREN ANLAR KAMERADA

Otobüste bulunan yolcular ise adam ve kadının ikna olması için şoföre kapıyı açmasını söyledi. Yaşanan gergin dolu dakikalar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde otobüsün önünü kesen adam ve kadının araca tekme savurduğu ve aracın önünde oturarak yoluna devam etmesini engellemeye çalıştığı görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mersin'de KYK yurdunda öğrenciye cinsel saldırı iddiası asılsız çıkmıştı: 15 hesap yöneticisine işlem başlatıldı
Diyarbakır E Tipi Cezaevi’nin restorasyon çalışmaları başladı
Cemal Enginyurt'tan Ayvalık'ta Atatürk heykeline yapılan saldırıya tepki: 'Bütün deliler Atatürk'e mi düşman?'

Yerel Haberler Haberleri