Balıkesir'de ortalık birbirine girdi: Kadın muavin yolculara saldırdı, işine son verildi

Şehirlerarası kara yolu ulaşım firması olan Pamukkale Turizm'de muavin olarak görev yapan bir kadın iki yolcuya birden saldırdı. Firma tarafından yapılan açıklamada muavinin işine son verildiği belirtildi.

İddiaya göre Balıkesir Ayvacık'tan Ayvalık'a gitmek için otobüse binmeye hazırlanan bir yolcu eşyalarını vermesinin ardından kadın muavine Ayvalık'a gelmeden bir yerde inmek istediğini söyledi.

Ancak muavin kadının isteğini reddetti. Bunun üzerine ikili arasında başlayan tartışma yerini fiziksel müdahaleye bıraktı. Tartışmanın şiddetlenmesiyle muavin, kadının elinde bulunan telefonu yere fırlatarak tekme attı.

İKİ YOLCUYA SALDIRDI

Fakat yaşananlar burada da bitmedi. Muavinin saldırısını gören ve darp edilen kadınla birlikte olduğu düşünülen bir başka kadın, saldırıya tepki gösterdi.

Bu kez de muavin kendisine tepki gösteren yolcuyla birbirine girdi. Saç saça baş başa birbirine giren muavin ile kadının kavgasını çevredeki vatandaşlar ayırdı.

Kavganın ardından tartışma bir süre daha devam etti, küfür ve hakaretler havada uçuştu. O anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde muavinin önce bir kadının telefonunu yere fırlatarak tekme attığı sonrasında diğer kadının saçını tutup sürüklediği görüldü.

PAMUKKALE TURİZM'DEN AÇIKLAMA

Mavinin saldırısı hakkında açıklama yapan firma, personelin iş akdinin fesh edildiğini açıkladı. Personel hakkında gerekli yasal sürecin başlatıldığı ifade edilen açıklamada tüm yolculardan özür dilendi.

Açıklamada "Yaşanan hadiseden büyük üzüntü duymakla birlikte tarafımızdan ivedilikle müdahale edilmiştir. Kurum kültürümüz ile bağdaşmayacak tutumları nedeni ile ilgili personelin iş akdi fesh edilmiş hakkında gerekli yasal süreç de işleme konulmuştur. Tüm yolcularımızdan özür dileriz." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

8 yıldır aranıyordu: Ankara'da evde yakalanan firari FETÖ'cü eski hakim tutuklandı
İzmir'i sis bulutu kapladı: Bazı bölgelerde görüş mesafesi düştü
Japon müzisyen Nakamura Tempei, İstanbul'da konser verdi

Yerel Haberler Haberleri