Aydın'da feci kaza...Devrilen traktörün altında kalan çift öldü, 2 çocukları yaralandı

Aydın'ın Köşk ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü Bülent (50) ile eşi Selma Ölmez (49) hayatını kaybetti, çocukları Mustafa (21) ve Beyza Ölmez (16) yaralandı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Başçayır Mahallesi'nde meydana geldi. Ailesiyle bahçesine incir toplamaya giden Bülent Ölmez, kullandığı 09 U 4188 plakalı traktörün direksiyon hakimiyetini engebeli arazide kaybetti. Sürücüsünün kontrolünden çıkan traktör, devrildi.

Sürücü Bülent Ölmez ile çamurluğun üzerinde yolculuk yapan eşi Selma Ölmez ve çocukları Mustafa Ölmez ve Beyza Ölmez, devrilen traktörün altında kaldı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından traktörün altından çıkarılan Bülent-Selma Ölmez çiftinin öldüğü belirlendi. İki çocuk da ambulanslarla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan iki kardeşten Mustafa Ölmez'in durumunu iyi olduğu bildirildi. Çiftin cansız bedenleri de incelemelerin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ankara'da geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın: Alevler rüzgarın etkisiyle büyüdü
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları: Merve Dinçel Kavurat çeyrek finale yükseldi
MSB: Suriye'nin kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi

Yerel Haberler Haberleri