Aracını çalışır halde bırakınca olanlar oldu, saniyeler içerisinde bir hırsız tarafından böyle çalındı

Bursa'da bir adam aracını marketin önünde çalışır vaziyette bırakınca olanlar oldu. İki şüpheli aracı çalarak olay yerinden kaçtı.

Bursa’da marketten sigara almak için aracını çalışır durumda bırakan adamın otomobili o anda orada bulunan iki hırsız tarafından çalındı.

Olay, Bursa'da bir market önünde meydana geldi. Otomobiliyle evden çıkan adam bir süre sonra sigarasının olmadığı fark ederek bir marketin önünde durmaya karar verdi.

Sigara almak için aracından inen adam otomobili çalışır vaziyette marketin önünde bırakırken, iki hırsız durumu fırsat bilerek aracın yanına yöneldi.

Adamın marketten çıkıp çıkmadığını gözlemleyen hırsız bir süre sonra aracı alarak hızla uzaklaştı. Araç sahibi otomobilinin çalındığı fark ederek peşinden koştu ancak yakalamayı başamadı.

Kaza ele verdi

Otomobili çalarak kayıplara karışan iki hırsız bir süre sonra yakayı ele verdi. Çaldıkları otomobille ilerleyen hırsız direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı.

Otomobilin 2 kişi tarafından çalındığını tespit edilmesinin ardından şahıslar kaza yaptıkları araçla yakalandı.

Aracın çalındığı anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin otomobilin etrafında bir süre dolaştığı, ardından araca binerek uzaklaştığı anlar yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mersin'de 'müstehcen yayın' iddiası: 12 zanlıdan 5'i tutuklandı
Kayseri'de çalıştığı inşaatın asansör boşluğuna düşen çocuk işçi öldü
Aphrodisias'ta benzersiz bir keşif: Zeus'a ait mermer baş bulundu

Yerel Haberler Haberleri