Antalya'daki huzurevi yangınından acı haber! Ölü sayısı 2'ye yükseldi

Antalya'daki özel bir huzurevinde çıkan yangında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 61 yaşındaki Yüksel Çankaya bugün hayatını kaybetti.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bulunan özel bir huzurevinde 14 Ağustos tarihinde çıkan yangında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 yaralıdan Kerim Güvenç'in (80) ardından Yüksel Çankaya (61) da hayatını kaybetti.

Konyaaltı ilçesinde bulunan 6 katlı özel bir huzurevinde 14 Ağustos Çarşamba günü birinci katında akşam saatlerinde yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken huzurevi sakinleri, çalışanların ve kendi çabalarıyla dışarıya çıkartıldı. Çıkan yangının ardından Kerim Güvenç, Yüksel Çankaya ve Ahmet Şükrü Peker ağır olmak üzere 23 huzurevi sakini yaralandı. Durumu ağır olanlardan Kerim Güvenç, önceki gün vefat etti. Antalya Şehir Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gören Yüksel Çankaya da doktorların tüm çabalarına rağmen bugün hayatını kaybetti. Çankaya'nın cansız bedeni sabah saatlerinde Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi. Haberi alan Çankaya'nın yakınları da morgda hazır bekledi.

Ağabeyinin cenazesini Adli Tıp Kurumu morgundan teslim alan Sabriye Çankaya, olayı öğrenir öğrenmez Antalya'ya hastaneye geldiklerini söyledi. Çankaya, "Şehir Hastanesi'ne geldiğimde ağabeyimin ağır yaralı ve yoğun bakımda yattığını gördüm. Çok acı çekiyordu. 10 gün dayanabildi ve gece saatlerinde hayatını kaybetti. Huzur evinden şikayetçi olduk. Bize durumunu sormadılar, hiç ilgilenmediler" dedi.

Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Yüksel Çankaya'nın cansız bedeni yakınları tarafından teslim alındı. Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesi Ayazini Köyü mezarlığına defnedilmek üzere götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Başakşehir-St. Patrick's Athletic maçının hakemi belli oldu
Rus turist tek başına doğa yürüyüşüne çıktı, bir daha haber alınamadı: Arama çalışması başlatıldı
Freni boşan midibüs istinat duvarından yan yola düştü: Çok sayıda yaralı var

Yerel Haberler Haberleri