Anadolu Otoyolu'nda feci kaza! Kamyona çarpan sürücü yaşamını yitirdi

Anadolu Otoyolunda ilerleyen bir otomobil kamyona arkadan çarptı. Yaşanan feci kazada otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Düzce'de Anadolu Otoyolunda kamyona arkadan çarpan otomobil sürücüsü aracın içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Kaza anı başka bir aracın güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 21.30 sıralarında Anadolu Otoyolunun Bolu Dağı Tüneli çıkışındaki viyadükler üzerinde meydana geldi. Ankara yönünden İstanbul istikametine giden Tuba Elitaş (31) idaresindeki 48 BA 988 plakalı otomobil, aynı istikamete giden Semih Şirin idaresindeki 78 YD 827 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil hurdaya dönerken kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan sürücü Tuba Elitaş, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza anı ise başka bir aracın güvenlik kamerasına saniye, saniye yansıdı.

İtfaiye görevlileri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Elitaş'ın cenazesi otopsisi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi morguna kaldırıldı. Tuba Elitaş'ın Düzce Pakmaya Anaokulu'nda hizmetli olarak çalıştığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu: Yüzde 63'e ulaştı
20 ilde narkotik operasyonu: 157 kişiden 56'sı tutuklandı

Yerel Haberler Haberleri