Ali İhsan Ercan yarıştan çekildi

Yaklaşık bir ay önce CHP Arnavutköy İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan CHP Arnavutköy kurucu Başkanı Ali İhsan Ercan, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Yarın yapılacak olan CHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı 4. olağan kongresinde aday olduğunu açıklayan, CHP Arnavutköy Kurucu Başkanı A. İhsan Ercan dün gazetemize yaptığı açıklamada, mevcut başkan Ruhi Tuncel’in daha rahat çalışabilmesini sağlamak amacı ile adaylıktan çekildiğini açıkladı. Ercan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Yarın yapılacak olan 4. olağan kongrede Partimizin birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü bir mesajla gidebilmesi için, ilçe Başkanlığı adaylığımdan feragat ediyorum” dedi.

Bir dönem daha kredi verdik
"Adaylık süreci içerisinde il yönetiminden kendisini arayarak partinin bir programının olduğunun belirtilmesi, mevcut ilçe yönetiminin daha rahat hareket etmesini sağlamak adına, bölen değil birleştiren bir isim olmak adına, arkadaşlarımızın önünü açmak ve daha rahat çalışmalarını sağlamak için mevcut İlçe Başkanımıza her türlü desteği sunma kararı aldık" diyen Ercan, "Bu sonuçta parti içi bir         yarıştır, önemli olan birlik ve beraberliğin sağlanmasıdır. CHP Arnavutköy İlçe     Başkanlığı önümüzdeki kongrede tek aday ile devam edecektir. Ben Ali İhsan Ercan olarak adaylık hakkımdan feragat ettim. Tabiidir ki Arnavutköy’de sorunlar vardır. Ancak, bu sorunların aşılması için mevcut İlçe Başkanımız sayın Ruhi Tuncel’e bir dönem daha kredi verme kararı aldık. Sayın Tuncel inşallah bu krediyi en iyi şekilde kullanır” ifadelerini kullandı.  ORHAN ŞİMŞEK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri