4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası: Yaralılar var

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, aralarında çocukların da olduğu 9 kişi yaralandı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Sivas-Ankara kara yolu Yıldızeli ilçesi Seren köyü yakınlarında meydana geldi. M.K.A (55) yönetimindeki 06 FL 7296 plakalı otomobil, kavşaktan dönen D.G. (63) idaresindeki 06 DKG 589 plakalı otomobil ile çarpıştı. M.K.A. ile aynı yöne giden F.K. (43) yönetimindeki 07 ABG 69 plakalı otomobil ile F.B (39) kontrolündeki 46 P 7656 plakalı otomobil de kazaya karıştı. Kazada, sürücülerinden D.G. ile araçlarda yolcu olarak bulunan H.A. (46), S.K. (45), E.K. (17), A.K. (11), N.Y.B. (34), D.G. (54), H.G. (32), Ş.C. (60) yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yol yapım çalışmasının da olduğu bölgede kaza nedeniyle Sivas-Ankara kara yolu Ankara istikameti bir süre trafiğe kapandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ataşehir'de park halindeki araçların üzerine ağaç devrildi: Maddi hasar oluştu
İstanbul Avcılar'da ilginç kavga: Akan trafiği umursamadan arkadaşını dakikalarca tokatladı
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda bayrağımızı taşıyacak sporcular belli oldu

Yerel Haberler Haberleri