Metin Arolat şarkıları

Metin Arolat şarkıları

Geçtiğimiz gün İstanbul'da sahne aldığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden sevilen şarkıcısı Metin Arolat, ölümüyle sevenlerine derin bir üzüntü yarattı. 90lı yıllara damgasını vuran Metin Arolat, adeta ölümüyle bir devrinde sonunu getirdi. Ani ölümüyle sanat dünyası yasa boğulurken geriye yönettiği klipler ve geriye bıraktığı şarkıları kaldı. Tarkan, Gülşen, Demet Sağıroğlu, Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Hande Yener, Levent Yüksel, Gülben Ergen, Demet Akalın, Funda Arar ve birçok müzik sektöründe efsanevi isimlere klip çeken Metin Arolat aynı zamanda şarkıcılığının yanı sıra beyefendiliği ile de oldukça beğenilen ve sevilen biriydi.


Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Metin Arolat, 52 yaşında aramızdan ayrıldı. Dün İstanbul'daki cenaze töreninin ardından sanat camiası adeta akın etti. Sevgi selinin yaşandığı cenazesi İzmir'e götürülürken birçok sanatçı arkadaşı ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Şarkıcı Gülşen, dün akşam sahne aldığı bir mekanda şarkısı Bangır Bangır'ı söylediği anlarda klibinin yönetmenliğini yapan Metin Arolat'ı anarak ağlamaya başlaması ve sonrada fenalaşarak sahnenin arkasına geçmesi de Arolat'ın ne kadar sevilen biri olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Birçok eseriyle anacağımız Metin Arolat, şu günlerde ölümüyle oldukça konuşulurken birçok kişi tarafından da bıraktığı eserler ve şarkıları da yeniden gündeme geldi.

Metin Arolat'ın kaç şarkısı bulunuyor?

1990lı yıllarda şöhretinin zirvesinde olan Metin Arolat; Dert Değil, Kabul Et, Cilveli Yarim, Kalpten Gidenin, Yine Bir Başıma gibi dillere pelesenk olan şarkılarıyla hayran kitlesi oluştu.

Bunların yanı sıra Kör Kurşun, Sensizliğin Şarkısı, Gel de Anlam Kat, Yar Nedir Dileğin, Yetmiyor Valla gibi şarkıları da bulunuyor.

Metin Arolat hangi klipleri yönetti?

Metin Arolat, şarkıcılığının yanı sıra müzik camiasındaki birçok sanatçının klibini çekmiş ve reklam filmlerinde de yönetmen koltuğuna oturmuştur.

Demet Sağıroğlu'nun birçok klibi, Tarkan'ın Kuzu Kuzu ve Salına Salına, Gülşen Bangır Bangır, Demet Akalın'ın çok sayıdaki klibi ve son olarak bir pırlanta reklamında Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın reklam filmini çekmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da aracı bozulan şoförün imdadına polisler yetişti

Yazar Yazıları Haberleri