Hoş geldin Cenk Tosun

Hoş geldin Cenk Tosun

Son birkaç gündür sevindiğim bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcu Cenk Tosun, Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş’a bir paylaşımla veda edip duygularını dile getiren Cenk Tosun şunları yazdı: "2014 yılında kapısından içeri girdiğim ve bu süreçte birlikte büyük başarılara imza attığımız Beşiktaş ile yollarımız ayrıldı. Bu süre zarfında benden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim..."

Fenerbahçe ise Cenk Tosun’u çok tatlı bir “Tosun Paşa” videosu ile karşıladı. Fenerbahçe tarafından Cenk Tosun’a çok şirin bir video hazırlanmış. Fenerbahçe, Cenk Tosun transferini bu Tosun Paşa tanıtımıyla duyurdu. Karanlık bir odaya alınan Cenk Tosun'a Kadıköy'de Fenerbahçe'ye attığı gol cep telefonundan izletildi. Sonrasında "Kadıköy'deki gollerime Fenerbahçe formasıyla devam edeceğim" yazılı kağıdı imzalayan Cenk Tosun'a yeni takım arkadaşları fes taktı.

Bir Fenerbahçeli olarak Cenk Tosun’un gelmesine elbette ki çok sevindim. Türkiye-Hollanda maçında eğer Cenk Tosun en başında oyuna dahil edilseydi, bence o maç bizimdi. Keşke son dakikalarda dahil edilmeseydi ve farkı hep beraber görebilseydik… Bundan sonrası için Cenk Tosun’un Fenerbahçe’ye çok katkı sağlayacağını ve hatta beraber şampiyonluk getireceğini hissediyorum. Bence bu transfer Fenerbahçe’ye de uğurlu gelecek.

(Bir ikizler burcu olan Cenk Tosun, Almanya'nın Wetzlar kentinde bir Türk ailenin çocuğu olarak doğdu. 6 yaşında Eintracht Frankfurt alt yapısında oynamaya başlayan Cenk, milli kariyerine de Almanya'da başladı. 2011 yılında Gaziantepspor'a transfer olan Tosun, kariyerine Türkiye'de devam etti. Gaziantepspor'daki performansıyla tanındı ve 2014 yılında Beşiktaş'a transfer oldu.)

Doğuştan Fenerliyim ve hiç unutmuyorum; Fenerbahçe-Sevilla Şampiyonlar Ligi maçı vardı çok uzun yıllar önce, belki hatırlarsınız. Penaltılara kalmıştık, kalede Volkan vardı ve biz o penaltıları kazanmıştık. Mutluluktan nasıl ağladığımı hala hiç unutmuyorum. Bence Fenerbahçe’nin en güzel dönemleri Alex, Tuncay Şanlı, Mateja Kezman, David ve Appiah dönemiydi. Tüm Fenerbahçe taraftarları olarak çok özel anlara şahit olduk, ancak son yıllardaki gerilemeyi hak etmedik. Ben dahil pek çok Fenerbahçe taraftarı maç izlemeye küstü, şampiyonluğu beklemekten yoruldu ve şampiyon olamamaktan bıktı. O kadar fazla küskün Fenerbahçe taraftarı var ki. Artık bu yıl tüm Fenerbahçe taraftarının yılı olsun ve Cenk Tosun’un getireceği uğurla şampiyonluk sevincini hep beraber yaşayalım.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bakan Kurum'dan deprem bölgesi için yeni görevlendirmeler
Formula 1'de heyecan Macaristan'da devam edecek
Küresel piyasalar negatif seyrediyor

Yazar Yazıları Haberleri