“Arnavut Kaldırımı” şarkısının hikayesi

“Arnavut Kaldırımı” şarkısının hikayesi

90’lı yılların en iyi şarkılarından biri olan ve aradan yıllar geçmesine rağmen hala sevilerek dinlenen “Arnavut Kaldırımı” ve 2000 yılının “Papatya Falları” şarkısı desem? Ah bir de “Bir Vurgun Bu Sevda” diye bir şarkı var ki aman Allah’ım! “Kınalı Bebek” de zaten en hitlerden birisi.

Evet bugün bu muhteşem şarkılara imza atan ve hayat veren Demet Sağıroğlu hakkında bilmediğiniz birkaç şeyi sizinle paylaşacağım. Geçtiğimiz haftalarda Demet Sağıroğlu’na “Quiz” yaptık ve Demet Sağıroğlu hakkında daha önce hiçbir yerde duymadığınız bilgileri şimdi yazmaya başlıyorum.

“Dün seni gördüm rüyamda, Arnavut kaldırımlı taş sokakta. Ah bir dili olsa da bir konuşsa, anlatırdı masumca seni bana” diye mırıldandığımız ve bayılarak söylediğimiz “Arnavut Kaldırımı” şarkısının hikayesini hiç merak ettiniz mi?

Bir gün Demet Sağıroğlu’na bir beste gelmiş ve o da “Ben bir bakayım, yazayım bir şeyler” demiş ve rüyasında gördüğü olayı yazmış. Rüyasında da o kişiyle Arnavut kaldırımında yürüyüp çay içiyorlarmış. Yani şarkının hikayesi hem gerçek, hem de o isme yazmış. Fakat o ismin kim olduğu ise bir soru işareti :)

Karşı cinste en çok gıcık olduğu şey

İlişkilerde çok anaç olan, sahiplenici davranan ve şu anda da kalbi dolu olan Demet Sağıroğlu’nun karşı cinste en çok gıcık olduğu şey ise kısıtlama durumu. “Oraya gidemezsin, buraya gidemezsin, şunu yapamazsın, şunu giyemezsin” vs. tarzındaki erkekler ona itici geliyor ve bu durumu da “Hiç gelemem öyle şeylere. Bana güveniyorsa zaten bendedir” diyerek özetliyor.

Bir çarpışma aşkı!

Beğendiğimiz birisinin dikkatini çekmek için hepimiz mutlaka hayatta bir şeyler yapmışızdır. Fakat sıkı durun şimdi çok ilginç bir hikayeye denk geldiniz! Demet Sağıroğlu, beğendiği kişiye omuz atmış desem? Bir mekanda tuvaletin kapısında karşılaşıyorlar ve Demet Sağıroğlu bir şekilde kendisini gösterebilmek için o an ona bilerek çarpıyor. “Pardon” diyor ve bu çarpışma sonrasında ise sevgili oluyorlar.

Güvensiz bir ilişkiye hayır!

Hayatta her zaman aşkı paraya tercih eden Demet Sağıroğlu, bundan hiçbir zaman pişmanlık duymamış. Para uğruna yapılan aşkların kalıcı olmadığını ve mutluluk vermediğini dile getiren güzel sanatçı, ilişkide güven konusuna verdiği önemi de şu sözlerle dile getiriyor: “Güven çok önemli. Güvensizsen zaten bocalıyorsun. Öyle güvensiz bir ilişkiye de hayır! Ne kadar seversen sev ayrılmalısın.”

İlişkilerde “Sen daha iyilerine layıksın” cümlesini bilirsiniz… Demet Sağıroğlu da daha önce bu cümleyi kurmuş fakat o insanın beklentilerini karşılayamadığı ve gerekli ilgiyi gösteremediği için böyle bir şey söyleyip, onun daha iyi bir ilişkiye layık olduğunu düşünüp uzaklaşmış.

Ve son olarak, Demet Sağıroğlu’nun da bir fake hesabı var! Ancak, yalnızca bakmak için kullandığı bu fake hesabın Demet Sağıroğlu olduğunu henüz kimse bilmiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da iş yerinden hırsızlık: O anlar böyle görüntülendi

Yazar Yazıları Haberleri