Zeka testi arayanlara : Sizce hangi atlet hile yapıyor ?

IQ testleri birçok farklı biçimde olabilir. Bu testlerin amacı gerçekçi düşünebilmektir. Zekâsına inananları bu estere davet ediyoruz. Fotoğraftaki cheat runner'ı 11 saniyeden kısa sürede bulabilir misiniz? Kendinize güveniyorsanız, zaman başlasın...

Müge Yücetürk - Son zamanlarda birçok IQ testine baktınız ama hiç görmediniz.

Sadece çok zeki insanların geçebileceği başka bir IQ testi. Fotoğrafa yakından bakın. Her üç sporcudan biri koşarken hile yapıyor. Spor ahlakını kimin çiğnediğini öğrenmek için 11 saniyen var. Bakalım bulabilecek misiniz?

Resme baktığınızda 3 koşucunun bitirdiğini görüyorsunuz. Bunlardan biri diğerlerinden ayrılmıştır. Çünkü aldattı. Fotoğrafa bakarak dolandırıcıyı bulabilir misiniz? Dolandırıcıyı 11 saniye içinde bulabilirseniz, tebrikler. Hala bulamadıysanız cevabı haberimizin devamında.

IQ testleri birçok farklı biçimde olabilir. Bu testlerin amacı gerçekçi düşünebilmektir. Zekâsına inananları bu teste davet ediyoruz. Fotoğraftaki hile yapan sporcuları 10 saniyeden kısa sürede bulabilir misiniz? Kendinize güveniyorsanız, o zaman teste başlayabilirsiniz..

Yarış söz konusu olduğunda, rakiplerin rekabeti kazanmak için çok çaba sarf etmesi gerektiğini bilirsiniz.

Yarışı kazanmak için daha hızlı olması ve daha fazla efor sarf etmesi gerekiyor. Ne kadar hızlı koşarsanız, vücudunuz buna o kadar hızlı tepki verir ve vücut ısınız yükselmeye başlar.

Vücut ısınız yükseldikçe doğal olarak terlersiniz. Yakından baktığınızda yarışmacılardan ikisinin terlediğini görebilirsiniz. Ancak en sağdaki yarışmacının hiç terlemediği açıkça görülüyor. Terlememesinin nedeni hile yapmasıdır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

2023 yılının ikinci yarısında sizi neler bekliyor! Bu testin sonucuna çok şaşıracaksınız..

Yaşam Haberleri