Yılın son tutulmasında tüm dengeler değişiyor! İşte 2 Ekim 2024 Terazi burcu Güneş Tutulması'nın burçlara etkileri

Astroloji severler tarafından 2 Ekim Güneş tutulmasının burçlara etkileri merak ediliyor. Meydana gelecek olan yılın son Güneş tutulması, tüm dengeleri değiştirecek. Peki 2 Ekim Güneş tutulmasının burçlara etkileri neler?

2 Ekim tarihinde Terazi burcunun 10 derecesinde gerçekleşecek olan 2024 yılının son Güneş tutulması, tüm burçların hayatında önemli değişikliklere sebep olacak. Astroloji severler tarafından yakından takip edilen Güneş tutulmasının burçlara etkileri merak ediliyor.

Tutulma Terazi burcunda olurken özellikle hak, hukuk, adalet, ikili ilişkiler, mahkemeler, aşk, flört, evlilik ve ortaklılar gibi konularda çeşitli gündemler oluşabilir.

Bu dönemde öfkeli durumlarda sakince hareket edip, anlayışlı olmak oldukça faydalı olacak. Bunun yanı sıra hem global anlamda hem de kişisel hayatımızda önümüzdeki 6 ay boyu önemli yenilik ve değişimler meydana gelebilecek. Başta Terazi burçları olmak üzere Koç, Yengeç ve Oğlak burçları da en çok etkilenen burçlardan olacak.

İşte tutulmanın burçlara etkileri...

2 EKİM TERAZİ GÜNEŞ TUTULMASININ BURÇLARA ETKİLERİ


KOÇ (7. ev)


Koç burçları için bu tutulma ikili ilişkilere yönelindiği ve aşk, flört, evlilik hayatının daha çok gündemde olduğu bir tutulma olabilir. Aşk veya evlilik hayatlarında haksızlığa uğrayabilir ve bunu partnerleriyle konuşabilirler. İkili ilişkisi olmayan kişiler ise yeni bir aşka yelken açabilir ve evlilik yaşayabilir.


BOĞA (6. ev)


Boğa burçları için tutulma sağlık ve iş alanında etkiler verebilir. Boğa burçlar bu dönemde şifa bulmak için hastaneye ya da psikoloğa gidebilir. Yeni bir tedaviye başlayabilir, terapiye de başlayabilir. Bunun yanı sıra ev hayvanı varsa bununla ilgilenebilir ve yeni bir hayvan sahiplenebilir. İş konularında ise bir değişim meydana gelebilir. İş arkadaşları ya da iş yerinde değişiklik olabilir. Günlük rutinler ve temponuz da değişebilir.


İKİZLER (5. ev)


İkizler burçları, bu dönemde aşk ve ilişkilerde ilgili gündemler yaşayabilir. Çocuğu olan İkizler burçları çocukları ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir. Olmayanlar ise belki bu tutulmada çocuk sahibi olabilir. Ayrıca aşk hayatında yeni flörtler olabilir. Eğlence ve hobilere düşkünlük yaşanabilir.


YENGEÇ (4. ev)


Yengeç burçları bu dönemde ev, yuva ve aile konularıyla daha çok ilgilenebilir. Evden biri taşınabilir veya eve yeni biri gelebilir. Taşınma, ev değişiklikleri ve evde tadilatlar gündeme gelebilir. Geçmişten tanıdığınız birileri de gündemde olabilir.


ASLAN (3. ev)


Aslan burçları bu tutulmayı 3. evlerinde yaşayacak. Özellikle yakın çevre, komşu, kardeşler ve kuzenlerle ilgili önümüzdeki 6 ay içinde önemli gelişmeler yaşayabilirler. Ayrıca sık sık seyahate çıkabilir veya istedikleri uzak bir seyahate gidebilirler. Yeni bir araç, otomobil satın alabilirler.


BAŞAK (2. ev)


Başak burçları için bu dönemde 2. ev yani maddiyat konuları gündemde olacak. Maddi konularda yeni bir gelir kapısı onlara açılabilir. Ya da tam tersine gelirlerinde bir azalma ve zorluk yaşayabilirler. Bu sebeple maddi konularda oldukça dikkatli olmalı ve gereksiz yere harcama yapmamaya dikkat etmeliler.


TERAZİ (1. ev)


Terazi burçları bu dönemde 1. evlerinden direkt etki alacak. Tutulmada en çok etkilenen burç haliyle Terazi burçları olacak. Teraziler, dış görünümlerinde değişiklik yapabilir, estetik, botoks gibi uygulamalar yapmaya gidebilirler. Ayrıca kendileriyle ilgili olan tüm değişikliklere açık olacaklar. İkili ilişkiler konuları da gündemde olacak.


AKREP (12. ev)


Akrep burçları bu tutulmada sırlar ve gizli konular alanında etki alacaklar. Akrep burcuysanız uzun süredir sakladığınız bir sırrınız varsa bu ortaya çıkabilir veya uzun süredir sizden saklanan sırları öğrenebilirsiniz. Ayrıca psikolojik ve fiziksel sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Terapiye başlayıp meditasyon yapmak için uygun bir dönem. Önümüzdeki 6 ay daha çok izole kalmak isteyebilirsiniz.


YAY (11. ev)


Yay burçları için arkadaş çevreleri ve topluluklar konusu gündemde olacak. Yeni bir arkadaş çevresine dahil olabilir veya tersine arkadaş çevreleri değişebilir, arkadaşları ile ayrılıklar yaşayabilirler. Ayrıca kalabalık bir ekibe, derneğe de katılım sağlayabilirler. Umutları ve hayalleri ile ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir.


OĞLAK (10. ev)


Oğlak burçları bu dönemde iş ve kariyer alanında etki alacaklar. Önümüzdeki 6 ay içinde yeni bir iş değişimi meydana gelebilir. Aynı zamanda işyerinde farklı değişiklikler, terfii de yaşanabilir. Tersine kariyerde zorlanma ve işten ayrılma gibi konular da gündeme gelebilir elbette. Aileyle ilgili gündemler de yaşanabilir.


KOVA (9. ev)


Kova burçları bu dönemde uzak akrabalar, seyahatler, yurt dışı konularında etki alacaklar. Kimi Kova burcu uzun süredir gitmek istediği uzun yolculuklara çıkabilir. Kimi Kova burcu ise yıllardır görmediği uzaktaki akrabaları ile görüşebilir. Bu dönem ayrıca yayıncılık, basın yayın, medya ve sosyal medya konularının gündeme gelmesine de sebep olabilir. Mesleği bu alanlarda olanlar önemli gelişmeler yaşayabilir.


BALIK (8. ev)


Balık burçları, bu tutulmada 8. evlerinden etki alacak. Balık burçlarının hayatında bu dönem kriz, kaos hakim olabilir. Hem mental hem fiziksel anlamda sağlıklarına özen göstermeleri gereken bir dönem olabilir. Bu bahsedilen kriz, parasal anlamda da olabilir. Maddi anlamda gereksiz yere para harcayıp kredi çekmemeye özen göstermeliler. Aynı zamanda tersine bir para girişi ve dışarıdan gelen ek bir gelir de elde edebilirler. Almak istedikleri ödemeleri alabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada yılan görmek ne demek? Rüyada yılan görmek, yılan sokması ne anlama gelir?
Yurtdışından telefon getirmek tarihe mi karışıyor: 2025'te IMEI kayıt ücretine dev zam gelecek!
İzmir'de orman yangını: Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor

Yaşam Haberleri