Şok edici gelişmeler kapıda! 18 Eylül Balık Burcu Ay Tutulması burçlara etkileri neler? İşte 18 Eylül Balık tutulması etkileri

Astroloji severler tarafından 18 Eylül ay tutulmasının burçlara etkileri merak ediliyor. Gökyüzünde meydana gelecek olan Ay tutulması, tüm burçların hayatında şok edici gelişmeler meydana getirecek. Peki 18 Eylül ay tutulmasının burçlara etkileri neler?

18 Eylül tarihinde Balık burcunun 25 derecesinde gerçekleşecek olan 2024 yılının son ay tutulması, tüm burçların hayatında önemli değişikliklere sebep olacak. Astroloji severler tarafından yakından takip edilen ay tutulmasının burçlara etkileri merak ediliyor.

Tutulma Balık burcunda olurken özellikle sağlık sektörü, denizler, denizciler, hastaneler, psikolojik rahatsızlıklar, kapalı alanlar, hapishaneler, spiritüel alanlar, din adamları ve dini konular ile ilgili çeşitli yenilikler ve gündemler oluşabilir.

Bu dönem dua etmek ve maneviyata yönelmek oldukça faydalı olurken, başta balık burçları olmak üzere diğer tüm burçlar da kendi hayatlarında farklı alanlardan etki alacak.

18 EYLÜL AY TUTULMASININ BURÇLARA ETKİLERİ


KOÇ


Koç burçları için bu tutulma gizli saklı konuların ortaya çıktığı ve maneviyata yönelindiği bir dönem olabilir. Psikolojilerine dikkat etmeleri gerekirken, fiziksel ve psikolojik sağlıkları da ön planda olacak. Biraz daha yalnız ve izole kalmak istedikleri bir dönem olabilir.


BOĞA


Boğa burçları için tutulma sırasında arkadaşlıklar ve umutlar ile hayaller gündeme gelebilir. Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz hayallerinizi gerçeğe kavuşturmak için çeşitli fırsatlar karşınıza çıkabilir. Belki yeni bir kalabalık çevreye, derneğe, topluluğa da üye olabilirsiniz. Kalabalık çevrelerde görünür olacağınız bir zaman olabilir.


İKİZLER


İkizler burçları, bu döneme kariyer hayatlarında önemli değişiklikler ve gelişmeler yaşayabilirler. Kariyerlerini iyi yöneten yükselen İkizler burçları bu dönemde terfi alıp daha iyi kurumlarda yoluna devam ederken, hak yiyip kariyer yönetimini iyi yapamayan İkizler burçları ise bu dönemde düşüş yaşayabilir. Ancak her halukarda eğer elinizden geleni yaptıysanız içiniz rahat olsun. İkizler burçları için kariyerde yükseliş çoğunlukla ön planda olacak.


YENGEÇ


Yengeç burçlarının hayatında uzak yollar, uzak akrabalar, seyahatler gündeme gelebilir. Belki uzun süredir çok istediğiniz bir yolculuğa çıkabilir, uzak yerlere ziyarete gidebilir ve sosyal medya işleriyle de ilgilenebilirsiniz. Bunun yanı sıra basın yayın, medya konuları da gündemde olabilir. Bol bol eğlenip, uzaklarla ilgileneceğiniz bir dönem olabilir. Bir davanız varsa bu konuda sonuç ve gelişmeler yaşanabilir.


ASLAN


Aslan burçları, tutulmada 8. evinden etki alacak. Dolayısıyla kriz, kaos gibi konular hayatlarında gündem olabilir. Bu konular olumsuz olacağı gibi olumlu şekilde de sonuçlanabilir. Aslan burçları bunun yanı sıra nafaka, miras konularında ve dışarıdan gelen paralar, gelirler konularında da gelişmeler yaşayabilir. Belki kredi çekebilir veya bir borçtan kurtulabilirsiniz. Cinsellik konusu da gündemde olabilir. Fiziksel ve psikolojik sağlığınıza dikkat etmelisiniz.


BAŞAK


Başak burçları için, 7. ev konuları yani ikili ilişkiler gündemde olacak. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlayabilir veya tersine ilişkinizi bitirebilirsiniz. Evlenebilir veya evliliğine nokta koyarak boşanma kararı da alabilirsiniz. Yükselen Başaklar bu dönemde çevresinde karşı cins tarafından çokça fark edilebilir ve aşk itirafları alabilirsiniz. Bunun yanı sıra iş konusunda da iş ortaklıkları söz konusu olabilir. Çevrenizle sık sık görüşebilirsiniz.


TERAZİ


Terazi burçları bu dönemde sağlıklarına çokça dikkat etmeli. 6. evlerinde olacak olan bu tutulma ile iş ve çalışma hayatı, rutin işler gündeme gelebilir. Belki yoğun oldukları ve çok çalıştıkları bir dönem olabilir. Fiziksel ve psikolojik tedaviler ve meditasyon yapmak için de uygun bir dönem olacak. Bir ev hayvanı sahiplenebilir, ev hayvanınız varsa da onunla ilgili gündemlerle karşılaşabilirsiniz.


AKREP


Akrep burçları bu tutulmada aşk hayatı ile ilgilenecek. Tutulma Akreplerin 5. evinde olurken, Akreplerin hayatında yeni bir ilişki söz konusu olabilir. Ayrıca yeni bir hobiye başlayabilir veya bir ilişkiyi bitirme kararı da alabilirsiniz. Eğlenceli aktivitelerle ilgilendiğiniz bir dönem olabilir. Çocuk konuları da gündeminize gelebilir. Çocuğunuz varsa onunla ilgili gündemler oluşabilir.


YAY


Yay burçları için aile gündemi söz konusu olacak. Aileniz ile ilgili gelişmeler yaşanacağı gibi, evinizden biri gidebilir veya tam tersi biri gelebilir. Taşınma, ev, yuva konularının gündemde olacağı bu dönemde ev içinde yenilikler de yapabilirsiniz. Aileniz ve akrabalarınızla sık sık bir araya gelebilir ve önemli kararlar alabilirsiniz.


OĞLAK


Oğlak burçları bu dönemde kardeş, kuzen ve yakın çevre ile ilgili gündemler yaşayabilirler. Ayrıca komşularla bir araya gelebilir ve bolca iletişim kurdukları bir dönem de olabilir. Çeşitli yerlere seyahat edebilir, iletişim konularında yeni gelişmeler yaşayabilirler.


KOVA


Kova burçları bu dönemde maddi konularda gelişmeler yaşayabilir ve para giriş veya çıkışı yaşayabilirler. Kendi gelirleri ile ilgili beklenmeyen gelişmeler olabilir ve belki de yeni bir gelir kapısı bulabilirler. Maddi konularda dikkatli olmaları gereken bir zaman dilimi de olabilir. Bu dönemde Kova burçları kendi değerini iyi bilmeli.


BALIK


Balık burçları, bu tutulmada 1. evlerinden etki alacak. Dolayısıyla kendileriyle ilgili önemli değişiklikler yaşayabilirler. Fiziksel görünüşlerini değiştirme kararı alabilirler. Sağlıklarına dikkat etmeleri gereken Balık burçları, ikili ilişkiler konuları da dahil olmak üzere hayatlarında önemli değişimler yaşayabilirler. Belki de bu dönemde çoğu Balık burcu, iş değiştirebilir, çocuk sahibi olabilir ve evlenip boşanabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İşte tüm zamanların en iyi dizileri!
Özgür Özel balık ölümlerinin yaşandığı İzmir hakkında konuştu!
Bakan Bayraktar enerji ve madencilik sektörü hakkında konuştu!

Yaşam Haberleri