Sadece üstün zekalı olanlar bulabiliyor!

Bulmacaların, gözlem becerilerinizi test etmenin en kolay yollarından biri olduğunu hepimiz biliyoruz. Sınav odasında kopya çekenleri 4 saniye içinde bularak gözlem becerilerinizi test edin.

Gizli bir nesne içeren bulmacaları bulun ve arayın ve okuyucudan resimdeki gizli bir nesneyi bulmasını isteyerek gözlem becerilerini test edin. Bu aktiviteler aynı zamanda eğlenceli ve teşvik edicidir. Bu araştırma ve keşif bulmacalarının cevapları oldukça basit. Ama işin zor kısmı cevabı bulmak.

Bu tür zorlukları günlük olarak uygulamak, kutunun dışında düşünmenize ve sorunlara yaratıcı çözümler bulmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda dikkat sürenizi geliştirmenin ve eleştirel düşüncenizi geliştirmenin en iyi yollarından biridir. Ayrıca yetişkinlerde bilişsel gerilemeyi önlemeye yardımcı olur. Bulmaca çözmeyi seviyorsanız buna bayılacaksınız. Şimdi başlayalım!

KOPYA ÇEKEN ÖĞRENCİYİ TESPİT ETTİN Mİ?

Bu, beyninizi ve görüşünüzü test etmek için basit bir meydan okumadır. Öğrencilerin kopya çektiğini fark ettiniz mi? Acele edin, zaman azalıyor. Çoğunuz muhtemelen dolandırıcıları fark etmişsinizdir. Kopya çeken öğrencileri zamanında tespit edemiyorsanız aşağıdaki çözüme göz atabilirsiniz.

CEVAP

Kopya çeken bir elinde cetvel bulunan öğrenci, üzerinde cevabın yazılı olduğu bir cetvelle görülür.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sosyal medya uğruna 68. kattan düşerek hayatını kaybetti
Gizli yönünüzü keşfetmeye hazır mısınız?
Basketbol resmindeki 3 gizli mantık hatasını bulabilecek misiniz?

Yaşam Haberleri