Sadece dahiler buluyor! 10 saniye içinde resimdeki hırsızı bulabilir misiniz?

Bu zihinsel bulmacada, fotoğraftaki hırsızın kim olduğunu belirlemeye çalışın. Sadece IQ'su yüksek kişiler hırsızı 10 saniyede bulabiliyor!

Leyla Karahan Hız - Beyin bulmacaları basit bir bulmacayı daha eğlenceli hale getiriyor çünkü bu eğlenceli oyunlar yaratıcı düşünme ile çözülüyor. Bu fotoğrafta polis tarafından hırsızlık yaptığından şüphelenilen beş kişi arasından hırsızı belirlemeniz gereken eğlenceli bir bilgi yarışması hazırladık.

CEVABI 10 SANİYEDE BULABİLİR MİSİNİZ?

Yukarıdaki resimde, eylemlerine ve durumlarına göre beş kişiden kimin hırsız olduğuna karar vermelisiniz. Hırsızın 5 haydut kardeşten biri olduğuna inanıyoruz. Bir göz atın ve bize hırsızın kim olduğunu söyleyin.

Polisin silahlı soyguncuyu bulmasına yardım edebilir misin? Hırsız mavi pantolon giymiş, düz bir şapka ve bıyık giymiş ve bir saat çalmış!

Cevap oldukça basit ama zor, bu yüzden soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekiyor. Dikkatli olun, bu bilmecenin cevabı sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden çok fazla hata yapıp hile yapmadığınızdan emin olun!

CEVAPLAR

Fotoğraftaki beş şüpheliye yakından bakarsanız, hırsızı teşhis edersiniz. Ayrıca hırsızın bir saat çaldığı söylendiği için mavi pantolon, düz bir şapka ve bıyık giydiğini de unutmayın.

O halde beş şüpheli arasından hırsızın kim olduğunu belirleyelim


1. Kişinin şapkası zikzak (düz olmayan) çizgilerle süslenmiştir.
2. Kişi, kancası nedeniyle silahı tutamaz.
3. Kişinin bıyığı aşağı bakıyor.
4. Kişinin eli bandajlı olduğundan saatin sesi duyulmayacaktır. 5. Suçlu kişi.

Yani bu zihinsel testin cevabı, beş şüpheliden beşinin hırsız olduğudur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri