Resimdeki Hatayı 5 Saniyede Bulan Kişilerin IQ Puanı 130 Çıkıyor!

Küpeli kızın nesi olduğunu sadece parlak bir beyin 5 saniyede anlayabilir. Siz de onlardan biri misiniz Şimdi meydan okumaya katılın.

Müge Yücetürk - Beynimiz, tüm vücut fonksiyonlarının düzenlendiği çekirdeği oluşturur. Bu nedenle beyin jimnastiği etkinliklerine katılarak beyninizi aktif tutmanız çok önemlidir. Bu, beyin için iyi bir egzersizdir ve spor salonunda çalışmanın zihinsel eşdeğeri olarak kabul edilebilir.

İnternetteki en tartışmalı faaliyetlerden biri fotoğraflardaki kusurları bulmaktır. Bu etkinlik, hatalı bir görüntüyü gösterir. Etkinliğin başarılı bir şekilde tamamlanması için bu hatanın zaman sınırı içinde algılanması gerekir.

Bu tür görevler görsel korteksi uyarır, beynin sağ ve sol yarım kürelerini harekete geçirir, yaratıcılığı geliştirir ve mantıksal ve analitik düşünmeyi geliştirir. Sonuç, daha iyi problem çözme yeteneklerine sahip daha keskin bir beyindir. Meydan okumaya hazır mısınız? Haydi başlayalım.

Resimdeki Gizli Hatayı Bulabilir Misiniz ?

Yukarıda paylaşılan görsel, küpeli ve parlak gülümsemeli güzel bir kızı göstermektedir. Fotoğrafta bir yanlışlık var. Göreviniz 6 saniye içinde fotoğraftaki hataları bulmak. Resimlere yakından bakın ve süre dolmadan önce hataları fark edip edemediğinizi görün. Çok dikkatli bir kişi, bir fotoğraftaki kusurları diğerlerinden daha önce fark edebilir. Acele edin, zamanımız azalıyor.

Gizli bir hata buldunuz ?

Görüntüye yeniden odaklanmayı deneyin ve hatayı hızlı bir şekilde tespit edip edemediğinize bakın. Dikkat, sağduyu ve ayrıntılara iyi bakmak, bu tür zorlukları çözmenin anahtarlarıdır. Bir hata mı buldunuz?

Zeka bulmacalarının cevapları

Zaman doldu. Hata bulanları tebrik ederim. Parlak bir zihniniz ve ayrıntılar için mükemmel bir gözünüz var. Hala bulmacayı çözemiyorsanız, şimdi aramayı bırakın ve aşağıdaki çözüme bakın. Bu fotoğrafın dezavantajı, kızın sol kulağının alışılmadık bir şekilde baş aşağı olması.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Resimdeki 7 farkı bulanlar dahi çıkıyor! Keskin gözlere sahip olanlar hemen çözüyor!

Yaşam Haberleri