Resimdeki 7 farkı bulanlar dahi çıkıyor! Keskin gözlere sahip olanlar hemen çözüyor!

Akıl oyunları görsel ve düşündürücü özellikleriyle herkesin ilgisini çeker. Görsel zeka ve bilişsel davranış geliştirmeye yardımcı olan düşündürücü bulmacalar. Bir fotoğrafta 7 farklı detay bulmanın kolay olduğunu düşünebilirsiniz.

Berrin Yeşiltepe - Sosyal medyada sıkça gördüğünüz zeka oyunları ve bulmaca oyunlarında görseller hem eğlendirici hem de düşündürücü. Günlük stresini atmak ve kafasını dağıtmak isteyenler için fark yaratan bir puzzle görseli hazırladık. İki resim arasındaki farkı bulmak düşündüğünüzden daha zor olabilir. Yine de denemeye değer. Zeka testinde farkı bulmak için 20 saniyeniz var. Bu görünüşte basit zeka testinin ayrıntılarına dikkat edin. Adet döneminiz başladığında, farkı bulmaya odaklanın. Çoğu insan yedi farkı tespit etmekte zorlanır. Maymunlar ve etraflarındaki nesneler özellikle dikkatli bir şekilde incelenmelidir. aksi halde kaçırabilirsiniz.

Resimdeki 7 farkı bulabildiniz mi?

Henüz bulamadıysanız, işte zeka testlerindeki yedi fark. Aşağıdaki resimde kırmızı ile işaretlenmiş alanlarda yedi fark gösterilmektedir.

1. Fark: Resmin sol üst köşesine dikkatli bakın. İlk resimdeki ağaç yapraklarının orada olmadığını fark edeceksiniz.

2. Fark: Yine resmin sol tarafında maymunun arkasındaki palmiye ağacı yok.

3. Fark: Peki maymunun kulağına dikkat ettiniz mi? Sol kulağı diğerinden farklı.

4. Fark: Saçına hiç detaylı baktınız mı? Sol tarafındaki saç şekli değişik değil mi? Evet doğru gördünüz saçı diğer resme göre farklı.

5. Fark: Maymunun üstündeki t-shirt nedense gözüme farklı geldi. Acaba rengi mi farklı yoksa yazıları mı? Dikkatli bakarsanız Summer yazısını göremeyebilirsiniz. Sol resimde ‘Hello Summer’ sağdaki görselde sadece ‘Hello’ yazıyor.

6. Fark: Peki ya maymunun kuyruğuna ne demeli? Kuyruğu sanki bir tık kısa kalmış. Sizce de öyle değil mi? Evet doğru sağ taraftaki resimde maymunun kuyruğu kısa kalmış.

7. Fark: Bulmacamızım son farkına geldik. Dikkatli bakarsanız sağ tarafta yer alan ağaç yapraklarının diğer resimde olmadığını göreceksiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Burcunuza Göre Siz Hangi Çiçeksiniz? İşte Burçların Temsil Ettiği Çiçekler..
Bu mutfak resmindeki 10 gizli hatayı bulanların IQ seviyesi en az 160 çıkıyor!
Resimdeki "Gizli Aslanı" 7 Saniye İçinde Bulan Kişilerin IQ'su 150 Çıkıyor

Yaşam Haberleri