Ramazan Bayramı'nda otobüsler ve toplu taşıma araçları ücretsiz mi (bedava mı)?

Bayrama yönelik araştırmaların devam ettiği günlerde vatandaşlar otobüslerin ve toplu taşıma araçlarının ücretsiz (bedava) olup olmadığını öğrenmek istiyor. İşte yanıtı...

Seçim heyecanının yaşandığı İstanbul'da yeni seçilecek başkan öncesindeki son bayram için araştırmalar yapılıyor. Sevenlerini ziyaret etmek isteyenlerin kullanmak için kullanacağı otobüsler ve toplu taşıma araçlarının bedava olup olmadığı konusundaki detaylar öğrenilmek isteniyor. Her sene ücretsiz olarak milyonlarca vatandaşa sunulan otobüsler ve toplu taşıma araçları bu sene de bedava m? İşte detaylar...

Her gün yüz binlerce kişi evine, işine veya farklı bir yere toplu taşıma araçlarını kullanarak gidiyor. Otobüs ve metrobüsler başta olmak üzere tüm araçların durumu merak ediliyor. 4 Haziran'da başlayacak Ramazan Bayramı süresince halkın ulaşım hizmetlerinden ücretsiz olup olmadığı konusunda araştırmalar yapılıyor.

Ramazan Bayramı'nda otobüsler bedava mı?
İstanbul'da binlerce otobüs her gün halka hizmet veriyor. Çeşitli saat aralıklarında vatandaşlar için ulaşım imkanı sağlayan otobüslerin bayram süresince ücretsiz olması bekleniyor.

Ramazan Bayramı'nda metrobüsler bedava mı?
Farklı hatlarda önemli sayıda vatandaşa her gün hizmet veren metrobüsler konusunda da araştırmalar var. Kısa süreli ralıklarında vatandaşlar için ulaşım imkanı sağlayan metrobüslerin bayramda ücretsiz olması bekleniyor.

Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma araçları bedava mı?
16 milyon İstanbullunun hizmetinde olan toplu taşıma araçlarının bayram süresi boyunca bedava olacağı tahmin ediliyor. Maramaray'da tarifenin yarı indirimli olabileceği yönünde tahminler yapılıyor. Gelişme yaşandığı anda haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri