PTT ve kargo şubeleri, bankalar, hastaneler ve devlet daireleri bayramda (4-5-6 Haziran) açık mı

Ramazan Bayramı sebebiyle milyonlarca vatandaş PTT kargo şubeleri başta olmak üzere hastaneler, bankalar ve hastanelerin açık olup olmadığını merak ediyor. İşte yanıtı.

2019 yılında Ramazan Bayramı'nın hafta içine denk gelmesi bazı sorgulamaları da beraberinde getirdi. 4-5-6 Haziran'da idrak edilecek olan bayram vesilesiyle vatandaşlar tatilde olmanın yanısıra bazı kurum ve kuruluşların da durumunu merak ederek araştırıyor. Toplamda 9 günlük tatilin yaşanacağı ülkemizde bayram süresince PTT ve kargo şubeleri, bankalar, hastaneler ve devlet daireleri açık mı kapalı mı? İşte detaylar...

PTT şubeleri bayramda açık mı kapalı mı?
Ramazan Bayramı sebebiyle veirlen 9 günlük tatilde PTT şubeleri tatil olacaktır. Pazartesi ve cuma da dahil olmak üzere 3-7 Haziran arasında hizmet vermeyeceklerdir.

Bankalar bayramda açık mı kapalı mı?
Birçok resmi kurum gibi bankalar da tatilde olacaktır. Piyasaların da kapalı olacağı günlerde banka işlemleri olan vatandaşların cep şubelerinden hareketlerini gerçekleştirmeleri isteniyor. Havale işlemlerinde ise gönderileriniz bayram sonrasına kalabilir.

Kargo şubeleri bayramda açık mı kapalı mı?
Türkiye'de pek çok isimle hizmet veren kargo şirketlerinin pazartesi günü yarım gün olmak üzere bayram süresince kapalı tutulacağı ve cuma günü açık olması bekleniyor.

Hastaneler bayramda açık mı kapalı mı?
Hastaların ve yaralıların tedavi görmek amacıyla gitmek istedikleri hastanelerde de bayram için araştırmalar yapılıyor. Verilen 9 günlük tatilde hastaneler açık olacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri