Patronu Şahin Şeker'in darp ettiği Gaye Akıl'dan açıklama

Beşiktaş Meydan'da bulunan Dorock XL'de çalıştığı sırada patronu tarafından defalarca tokat yiyen Gaye Akıl sosyal medya hesabından sesini duyurmaya çalıştı.

'Neden beni görünce ayağa kalkmadınız' diye sinirlenerek çalışanlarına şiddet uygulayan Şahin Şeker Türkiye'nin gündemine oturdu. Olayda defalarca tokat atılan Gaye Akıl da sesini duyurmak amaçlı yayınladığı video ve açıklama ile yardım istedi. Firmasının kendisine verdiği destekten de bahseden Akıl, korktuğundan söz etti.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Gaye Akıl şunları söyledi;
Merhaba, sizinle İstanbul'un göbeğinde maruz kaldığım bir şiddet olayını paylaşmak istiyorum. Meydan Beşiktaş'ta yapılan bir konser için gişede bilet kontrolünde çalışıyordum. Mal sahibi Şahin Şeker geldi ve 'Beni görünce ayağa kalkacaksınız, neden kalkmıyorsunuz?' diye bağırmaya başladı. İlk önce yanımdaki Enver'e tokat attı. Ardından bana dönüp 'Beni görünce ayağa kalkacaksınız' diye masaya vurmaya başladı. Ben de ayağa kalktım, 'Özür dileriz, çalışıyorduk, sizi görmedik' dememle birlikte bana da tokat attı. Ne olduğunu anlamadan art arda tokatlar savurmaya başladı. 'Şahin Bey sakin olun, sizi görmedim' dedim ancak vurmaya devam etti. Ben de çıkmak için kapıya yöneldim. Arkamdan parmağını bana doğru sallayarak 'Bir daha buraya gelirsen seni öldürürüm, ayaklarını kırarım' diye beni tehdiet etti. Arkamı dönüp bakıcna daha fazla sinirlendi ve saçımı tutup beni duvara çarptı. Tekme attı.  Sonra da beni itip dışarıya attı.



Otopark görevlileri de vardı. Ancak hiçbiri yardım setmedi. Sadece seyirci gibi izlediler. Olayların hemen akabinde karakola gittim. Görüntüleri verdim, darp raporu aldım. Karakoldan 15 gün ses çıkmayınca savcılığa gittim. Dilekçemi verdim ve görüntüleri elden teslim ettim. Ancak 20 günden fazla geçmesine rağmen geri dönüş alamadım. 5 yıldır bağlı bulunduğum şirketim bu yaşadıklarımdan sonra benim mağduriyetimden dolayı bütün yatırımlarına rağmen çıkma kararı aldılar. Benim yanımda oldukları için de onlara minnettarım. Şahin Şeker için 6 ay uzaklaştırma kararı çıkarttırdım ancak savcılıktan dönüş olmadıkça daha kötü bir şey yapmalarından korkuyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri