Nil Karayel'den ağustos ayı burç yorumları

Astrolog Nil Karayel, ağustos ayında burçları nelerin beklediğini anlattı. Aşktan ekonomiye, ikili ilişkilerden gündelik hayata kadar pek çok konuya değindi.

Astrolog Nil Karayel, ağustos ayında burçları nelerin beklediğini anlattı. Aşktan ekonomiye, ikili ilişkilerden gündelik hayata kadar pek çok konuya değindi.


Ağustos ayı burç yorumları


Koç burcu: Koç burçlarının ağustos ayı artışlarla birlikte gelir gider dengesini bulmakta zorlandığı bir ay olacak. Koç burçlarının bu ay yeni bir ev alma ya da ev değiştirme veya taşınma gibi gündemleri olabilir. Aile büyükleri ile bir araya gelebilir ve seyahatlere çıkabilirler. Aile üyelerinin güzel haberlerini alabilirler.

Boğa burcu: Bol süprizli bir ay boğa burçlarını bekliyor. Aşk, ilişkiler, yakın çevreden sürpizli haberler alabilirler. Kısa seyahatler ve yolculuklar alanında destekleniyorsunuz. Bu ay almak istediği arabayı veya telefonu alabilirsiniz. Uranüs ve mars kavuşumu burcunuzda olduğu için de kazalara dikkat etmek gerektiğini vurgulamakta fayda var.

İkizler burcu: Seyahatler ve yolculuklar bu ay gündeminiz olabilir. Çevreniz genişleyebilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir ve kariyerinizde farklı yerlere gelerek destek alabilirsiniz. Yeni bir derneğe üye olabilir ve katkı sağlayabilirsiniz.

Yengeç burcu: Kendinizi daha şanslı hissedebileceğiniz bir ay olacak Venüsün sizin burcunuzda olması sebebi ile estetik, güzellik ve küçük şanslar konusunda desteklendiğiniz anlamına geliyor harcama artışlarına dikkat etmeniz de gereken bir ay. Sonra zorlanabilirsiniz. Ay sonunda aşk sizi bekliyor.

Aslan burcu: Aslanlar için harika bir ay. Uzun zamandır duygusal ve ruhsal olarak kendini kötü hisseden aslan burçlarının iyileşme ve silkelenme vakti diyebiliriz. Kariyer hayatınızda ani gelişen olaylara dikkat etmenizi öneriyorum. Bu ay sahne sizin.

Başak burcu: Bu ay başakların eski sevgililerinin dönme vakti. Bazı başaklar da yeni aşka yelken açıyor sevgili başaklar ve sizden saklanan veya arkanızdan konuşan birilerinin sırları ortaya dökülebilir. Sizden saklandığı ne varsa öğrenebilirsiniz.

Terazi burcu: Kariyer hayatınız bu ay. Gündeminiz yeni projeler. Kalabalık arkadaş grupları arasına girip orada sizden hoşlanan birinin teklifi ile karşılaşabilirsiniz. Ağustos sizler için harika bir ay sevgili teraziler. Bu ay sizin için başlangıçlar ayı. Seyahat ve aşk kapıda.

Akrep burcu: Bu ay ortaklık ve ilişkilerde zorlanacağınız bir ay sevgili akrepler. Bazı kişilerin gerçek yüzlerini görebilirsiniz. Sağlık konusunda biraz temkinli olmanızı tavsiye ederim. Venüsün pozisyonu sizi kariyer hayatınızda güzel gelişmeler olacağının habercisi.

Yay burcu: Neşeli, eğlenceli, bol seyahatli bir ay sizleri bekliyor sevgili yaylar. Önemli kararlar verebileceğiniz bir ay fakat bu kararları ay sonuna ertelemenizi tavsiye ederim. Çocukları olan yaylar onlarla alakalı güzel gelişmeler yaşayabilir.

Oğlak burcu: Bu ay gündeminiz maddiyat gelir artışı güzel gelişmelerin yaşanacağı olumlu haberler duyabileceğiniz, aniden evlenme kararı alabileceğiniz muhteşem bir ağustos sizleri bekliyor sevgili oğlaklar.

Kova burcu: Hayatınızdaki zorlanmalar artık sona eriyor sevgili kovalar bu ay itibari ile bazı konularda ikinci şans sizlere gökyüzünün hediyesi olacak burcunuzda bu ay bir dolunay gerçekleşecek ve sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini vurguluyor. Seyahatler konusunda destek alacağınız keyifli zaman geçireceğiniz bir ay ağustos sizi bekliyor.

Balık burcu: Aşk ve ilişkiler konusunda destekleneceğiniz bir ay sevgili balıklar. Küçük sakarlıklar sonucu oluşabilecek kazalara dikkat etmenizi öneririm. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu haber bu ay gelebilir .

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri