Meriç Nehri'ndeki kayık gezintisi ne zaman başlıyor, gezide ücret kaç TL, tekneler saat kaç arası hizmet verecek?

Meriç Nehri'nde turistik kayık gezisinin başlayacağının açıklanmasının ardından birçok turist tarafından gezi ile alakalı merak edilen soruların yanıtını sizler için derledik.

Edirne Valiliği tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan Meriç Nehri'nde turistik kayıklarla yapılacak gezi vatandaşların ve bölge halkının dikkatini çekmeyi başardı. Edirne'yi ziyaret etmek isteyen milyonlarca turist Meriç Nehri'nde gerçekleşecek turistik kayık gezisi ile ilgili ayrıntıları merak ederken kayık ücretleri, gezinin nereden başladığı ve buna dair pek çok sorunun yanıtını araştırmaya başladı. Arama motorlarına sorulan "Meriç Nehri kayık gezisi ücreti ne kadar?", "Meriç Nehri'nde tekneler nereden kalkacak?" "Meriç Nehri'nde turistik tekne gezisi ne zaman başlıyor?", "Meriç Nehri'ndeki turistik kayık gezisi hangi saatlerde hizmet veriyor?" gibi merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde...

Meriç Nehri'nde turistik kayık gezisi ne zaman başlıyor?

Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri turistik kayık gezisi ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Sezer nehirde turistik turların başladığını tüm misafirlere ve Edirnelilere duyurdu. Turistik kayık gezisinde kancabaş tipi 4 kayıkla Meriç Nehri'nde turlar düzenlenecek. Ayrıca Edirne'de devam eden Millet Bahçesi'nin yakınında olmasıyla turistler ve vatandaşlar Meriç Nehri'ndeki tarihi köprü ve kültürel değerleri yakından görme fırsatı bulacak.

Meriç Nehri'nde kayık gezisi kaç TL'den başlayacak?

Edirne Valiliği tarafından Meriç Nehri'nde yeni başlayan turistik kayık gezisi ile ilgili herhangi bir ücret paylaşılmadı. Kayıkların kancabaş tipinde olduğu ve Edirne'ye has kırmızı renkte Mecidiye, Meriç, Arda gibi isimlerle kayıkların 14 kişilik elektrikli motorlardan oluştuğu belirtildi. Edirne'deki Meriç Nehri'nde kayık gezisi yapmak isteyen misafirlerin hafta içi ve hafta sonu turlara katılabileceğini ve saat 10:00 ila 19:00 arasında hizmet verileceği duyuruldu.


Meriç Nehri turu kaç dakika sürecek? Tur nereleri gezdirecek?

Meriç Nehri'nde başlayan turistik kayık gezisi yaklaşık 30 dakika sürecek. Gezi Meriç Nehri'nin etrafındaki gerçekleşecek. Edirne'nin tarihi kültürel miraslarının görülmesi amaçlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Filistin paylaşımı tepki çekmişti: Everest Yayınları Azra Kohen'le ipleri kopardı
Bir ilde ormanlara giriş yasaklandı: 31 Ekim'e kadar sürecek
Beylikdüzü'nde okuma yazma kursu yeni mezunlarını verdi

Yaşam Haberleri