Kova burcunun merak edilen aşk hayatı

Kova burçları Satürn ve Uranüs etkisi altındadır. Zodyağın sıra dışı burcu Kova'nın merak edilen aşk hayatının detayları...

Kova burcu Satürn ve Uranüs etkisi altındadır. Bir yanı kontrolcü bir yanı ile de esnek bir kişiliktir. Yeniliklere açık ve vizyonerdir. Zeki, akıllı, disiplinli yapısı sayesinde girdiği alanda başarı kazanır. Dostluğa önem verir. Özgür ruhludur. Birikimli ve donanımlıdır. Farklı auraya sahiptirler. İdealleri, hayalleri ve tutkularının peşinden gider. Konuşkan ve eğlenceli bu burç zihinsel uyum yakalayabildiği ve mantığına uyan kişilere çekilir. Kendinden daha zeki birini görürse onun önünde eğilir. Görselliğe önem verir. Arkadaş olduktan sonra sıra dışı bir aşk hikayesinin kahramanı olabilir.

Kova burçları farklı ve kendine has kişiliklerdir. Aşk onlar için enteresan bir hayat deneyimidir. İlk tanıştığınızda soğuk bulabilirsiniz, tanıdıkça ne kadar yardımsever bir arkadaş olduğunu görürsünüz. Sizin fikirlerinizi sevdikçe duygu geliştirmeye başlayacaktır. Partneriyle sohbet etmekten keyif alır. Hafif tartışmacı tiplerdir.

Kova burcu her ne kadar arkadaşlarına verici olsa da aşk hayatında peşinden koşulmasını ister. Kova burcunun gönlünü kazanmanız için onunla arkadaş olmalı ve ilgilendiğinizi göstermelisiniz. Partneri onunla ilgilenmediğinde özgür Kova burcu ilişkisini ihmal edebilir. Çoktan hayatında başka alanlara odaklanmıştır bile. Dürüst olduklarından sadıktırlar. Yalan söylenmesinden hoşlanmazlar.

Kova burcu partnerini şaşırtmayı sever. Gerek sürprizler gerek söylediği sözlerle partneri onu her gün yeniden tanıyormuş hissine kapılabilir. Yenilikçi Kova burcu Satürn etkisinde azıcık geleneksel yapısı vardır ama onun gelenekselliği illa ki evlilik ve düzenli bir ilişki olmayabilir. Her Kova burcunun kendi içinde sınır haline getirdiği birtakım kuralları vardır. Kuralcı ama bir o kadar farklılıklara açık enteresan bir burçtur işte.

İlişkide bazen yalnız kalmayı isteyebilir. Arkadaşlarıyla planlarına karışılmasını istemez. Sizin de sosyal hayatınızdan kopmanızı istemez. Ara sıra ani tepkiler verebilir ama sorun olursa çözümcü yaklaşacaktır.

Kova burcu partneriyle sosyalleşmeyi, yeni ortamlara girmeyi, alışılmadık şeyleri denemekten keyif alır. Konser, davet, düğün, dernek, vakıf gezer dururlar. Partneriyle birlikte geleceğe yönelik planlar yaparlar. Partnerinin geleceğini inşa etmesinde mantıklı fikirler verir. Akıl hocalığını abartmazsa sürprizli ve iniş çıkışlı bir ilişki yaşayacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

5 Eylül Salı günlük burç yorumları
5 Eylül 2023 Salı Burç Yorumları! Burcunuz bugün ne söylüyor?
Balık burcunun merak edilen aşk hayatı

Yaşam Haberleri