Kırmızı kategorideki Antalya'da mehteran eşliğinde gelin alma merasimi düzenlendi

Sağlık Bakanlığı verilerine göre 'çok yüksek riskli' kategoride yer alarak kırmızı renge boyanan Antalya'da bir damat adayı, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen mehteran eşliğinde gelin alma merasimi düzenledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, merasimde oluşan konvoyu dağıtarak 5 kişiye cezai işlem uyguladı.

Cumartesi günü uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen bir damat adayı, lüks araçlarıyla gelinin evine gelerek mehteranla 'gelin alma merasimi' düzenledi. Sağlık Bakanlığı verilerine göre kırmızı listede yer alan ve bu sebeple de Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Çankaya Mahallesi'nde damat konvoyu, kısıtlamaya aldırış etmeden mehteran takımı ile gelinin olduğu siteye geldi.

Sokağa çıkma kısıtlaması, sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmadığı görülen merteranlı gelin alma merasimi, çevredekilerin durumu polise ihbar etmesiyle sona erdi. Mahalleye gelen polis, konvoya müdahale ederek dağıtırken, kısıtlamayı ihlal eden 5 kişiye cezai işlem yapıldığı belirtildi.

Çevre sakinlerinin cep telefonlarıyla görüntüleyerek sosyal medyada paylaştığı görüntüler tepki çekti.

DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri