Kayıp (Zayi) ilanı ver - Gerekli bilgiler ve evraklar

İstanbul'un 39 ilçesinde yaşayan Türk ve yabancı vatandaşlar zayi ilanı verebilirler. Kaybolan kimlikler için verilecek zayi ilanı hakkındaki tüm detaylar haberimizde.

Vatandaşa özel bilgilerin yer aldığı kimlikler üzerinde başka bir kişinin işlem yapamaması için gazetelere kayıp ilanı verilmesi gerekmektedir. Eğer gazeteye ilan verilmezse oluşabilecek problemlerden kart veya evrak sahipleri sorumludur. Bu sebeple kaybolan tüm kimlikleriniz için zayi ilanı vermeniz gerekiyor. İstanbul'da 39 ilçe yer almaktadır. Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kâğıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu'nda yaşayan herkes Gazete Damga'da zayi ilanı verebilir.
 

Zayi ilanı verilmesi zorunlu kimlikler


Nüfus cüzdanı
Ehliyet
Pasaport
Öğrenci kimliği
Diploma
Ruhsat




 

Zayi ilanı nasıl verilir?


Kaybolan kimliğiniz için vereceğiniz ilanlarda Gazete Damga'yı arayabilirsiniz. İstanbul'un 39 ilçesinden de zayi ilanlarınızı alıp yayınlamaktayız. Tek yapmanız gereken 0212 871 3606 numaralı telefondan bilgi almak. Gün içerisinde verilen zayi ilanları bir sonraki sayıda yayınlanmaktadır. 


 

Zayi ilanı için gerekli bilgiler


Kaybedilen kimlik için verilecek zayi bilgisinde isminiz ve soy isminiz gereklidir. TC kimlik numaranızı vermenize gerek yoktur. Okul kimliği ve diplomalarda kurum ismi yazılmalıdır. Ayrıca sonuna 'hükümsüzdür' ifadesi eklenmelidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri