Kargolar çalışıyor mu açık mı yoksa kapalı mı tatil mi

İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüse karşı aldığı önlemler kapsamında pek çok ortak kullanım alanları kapatılmıştı. Hizmet sektörüne dair bu kapatmaların ardından gözler kargo şirketlerine çevrildi. Peki Kargolar çalışıyor mu açık mı yoksa kapalı mı tatil mi? İşte detaylar...

İçişleri Bakanlığı dün 81 ile gönderdiği genelge ile tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları, çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin geçici olarak faaliyetlerini durdurmuştu. Gece 00:00'dan itibaren başlayan yasak sonrasında en çok merak edilen konulardan biri de kargolar oldu. Peki kargolar çalışıyor mu açık mı yoksa kapalı mı tatil mi? Detaylar haberimizde.
 


Kargolar açık mı kapalı mı?

Koronavirüs sebebiyle alınan geçici faaliyet durdurma kararları sonrasında özellikle internet alışverişi yapan vatandaşlar kargolarının durumunu merak ederek araştırıyor. Son günlerde koronavirüs sebebiyle artan sanal alışverişlerde önemli bir rol üstlenen kargo şirketleri hizmet vermeye devam ediyor. Gönderi gönderebilir ve kargonuzu alabilirsiniz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yaşam Haberleri