İstanbul'da inanılmaz olay! Pencereden düşen çocuğu havada yakaladılar

Kağıthane'de 5 katlı binanın ikinci katında inanılmaz görüntüler meydana geldi. Pencereye çıkan küçük çocuk aşağıya sarktı. Çevredekiler bir yandan olaydan haberi olmayan aileye ulaşmaya çalışırken diğer yandan da küçük çocuğu yakalamak için battaniye açtı. Elleri kayınca düşmeye başlayan küçük çocuğu bina önünde bekleyenler havada yakaladı. O anlar kameraya da yansıdı.

Kağıthane'deki bu korkunç olay dün meydana geldi. Bilgilere göre evdekiler başka odada olduğu sırada koltuktan tırmanarak pencereye erişen 2 yaşlarındaki küçük çocuk pencereden kenarına çıktı. Küçük çocuğu gören çevredekiler bir yandan dairedekilere ulaşmaya çalıştı bir yandan da alt katın balkonunda asılı çarşafı açarak önlem aldı. O sırada küçük çocuğun çıktığı pencerenin hemen yan penceresinden bir kişi durumu fark etti. Ancak küçük çocuğun bulunduğu pencereye ulaştığında artık çok geçti. Elleri kayan küçük çocuk aşağıya düşmeşe başladı.  Bina önünde önlem alan çevredekiler küçük çocuğu yere düşmeden havada yakaladı. O anda olaya şahit olanların yaşadığı mutluluk da cep telefonu kamerası yansıdı.
O ANLARI ANLATTI
 
Küçük çocuğun ailesi kameralara konuşmak istemedi. Çocuğu kurtaranlar arasında yer alan Mehmet Şit o anları anlattı. Çocuğu gördükten sonra hemen yardım için koştuklarını ifade eden Şit, "Çarşafı açtık. Çocuk yaklaşık 10 dakika sarktı. Herkes koştu ancak evde kimse yokmuş gibiydi.Biz çocuğu kucağımıza aldıktan sonra annesi geldi" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri