İstanbul Times’ın sahibi Gazeteci Hüseyin Çetiner'in kızı Sema Çetiner dünya evine girdi

İstanbul medya dünyasının köklü yayın organlarından biri olan İstanbul Times’ın İmtiyaz Sahibi Yazar Hüseyin Çetiner’in kızı Sena Çetiner ile iş dünyasının saygın isimlerinden Halit Çetin’in oğlu Ömer Çetin evlendi.

Başakşehir’de yapılan düğün törenine siyaset ve iş dünyasından önemli isimler yoğun bir katılım sağladı. Sahra Düğün Salonu’nda yapılan düğün kokteyl, nikah töreni ve yemek programı akışıyla gerçekleşti. 


DEV NİKAH ŞAHİDİ KADROSU 

AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Avrasya Hastanesi Genel Koordinatörü İbrahim Urlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı ve Damadın abisi Şerafettin Çetin, çiftin nikah şahitliğini yaptı.

"SALONU AĞZINA KADAR DOLDURAN HERKESE TEŞEKKÜRLER"

İstanbul Times’ın İmtiyaz Sahibi Gazetesi Hüseyin Çetiner kızının evlendiği bu mutlu gününde açıklama yaparak, “Malatya’dan, Konya’dan ve İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen aile dostlarımıza, akrabalarımıza ve arkadaşlarımıza bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan ve salonumuzu ağzına kadar dolduran herkese çok teşekkür ederiz.” dedi.


KARAALİ: HAYIRLI BİR İŞE İMZA ATTILAR

Yaşam Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Kent Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Celal Karaali de kızını evlendiren meslektaşı Hüseyin Çetiner’e iyi dileklerini iletti. Karaali, “Dünya evine giren Sena ile Ömer’i kutluyorum. Çiftimizin hastalıkta ve sağlıkta birbirlerine destek olacaklarına ve herkes için hayırlı bir işe imza attıklarına inanıyorum.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri