İstanbul Havalimanı iş ilanları ve personel alımı

İstanbul Havalimanı'nın faaliyete girmesi sonrasında birçok iş ilanı yayınlanmaya ve personel alımı yapılacağı duyurulmaya başlandı. Binlerce kişinin başvurmak için araştırma yaptığı İstanbul Havalimanı iş ilanları haberimizde yer alıyor.

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na tamamlanan Büyük Göç isimli taşınma işlemleri sonrasında personel alımı çalışmaları da hız kazandı. İstanbul Havalimanı'nda ilk etapta 100 bin, diğer kısımlar da tamamlandıktan sonra 225 bin kişiye istihdam imkanı sağlanacak. Havalimanının yanısıra burada yer alan küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler de personel ihtiyacı hissediyor. Bu sebeple İstanbul Havalimanı iş ilanları her geçen gün daha da artıyor. Açılan dükkanlar, mağazalar, yeme içme restoranları ve birçok alanda alımı yapılacak işçi için iş ilanları başvurularına dair detaylar burada.

İstanbul Havalimanı iş ilanları
İstanbul'un yükselen değeri olarak kabul edilen ve istihdam konusunda da büyük bir fırsat sunan İstanbul Havalimanı'nda en çok personel mağazalar için aranıyor. Turistlerin ve Türk vatandaşların alışverişlerini yapabilecekleri mağazalarda çalışabilecek işçi alımı ilanlar arasında yer alıyor. Ayrıca İstanbul Havalimanı İnsan Kaynakları Kariyer Fırsatları kısmından da istihdam alanlarını görüntüleyebilirsiniz.

THY de persone alımı yapacak
İstanbul Havalimanı ile beraber uçak ve uçtuğu noktalar daha da artacak olan Türk Hava Yolları'nın ve iştiraklerine de yeni çalışanlar katılacak. Pilot alımı için aktif ilanları yer alan THY bir süre sonra da kabin görevlisi alımı ilanına çıkacak. THY'nin DO & CO ile ortak kurululuşu olan ikram şirketi Turkish DO&CO'nun da personel ilanları dikkat çekiyor.THY'nin uçaklarının yanı sıra İstanbul Havalimanı'ndaki Lounge'larına da ikram veren şirketin yeni 24 iş ilanı yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri