İnsanların %98'i iki gemi arasındaki 3 farkı bulamadı!

Denizde yol alan iki gemi arasında 3 fark vardır, 8 saniyede tüm farkları görebilir misiniz? Şimdi kendinizi test etmeye hazır olun!

Farkı Bul oyununun temel önermesi, benzer görünseler bile farklılıkları olan iki özdeş resim etrafında döner ve sizin göreviniz iki resim arasındaki farkı bulmaktır. Bu farklılıklar, renk veya şekildeki küçük değişikliklerden konu veya arka plandaki daha belirgin değişikliklere kadar değişebilir.

Buradaki zorluk, herhangi bir tutarsızlığı belirlemek için ayrıntılara dikkatinizi ve görsel algılama becerilerinizi test ederek görüntünün her ayrıntısını dikkatlice gözlemlemektir. Beyni ve gözleri meşgul ederek beyin sağlığını iyileştirir, böylece iyi bir beyin egzersizi sağlar ve konsantrasyonu ve zihinsel uyanıklığı geliştirir. Benzer bir puan farkı mücadelesi burada tanıtılmaktadır.

İKİ FOTOĞRAF ARASINDAKİ FARKI BULABİLİR MİSİNİZ?

Yukarıdaki görüntü, tepelerinde uçan bir kuşla denizde seyreden iki gemiyi göstermektedir. İlk bakışta, iki resim neredeyse aynı görünüyor. Ancak daha yakından baktığınızda, iki görüntünün tamamen aynı olmadığını görebilirsiniz. Okuyucular için zorluk basittir. Aralarında üç fark vardır.

Tek yapmanız gereken iki resim arasındaki 3 farkı 8 saniyede bulmak. Zamanın şimdi başlıyor!

GİZLİ FARKI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Bazı farklılıkları fark etmek kolay olurken, diğerleri zor olacaktır. Resmi kontrol edin ve karşılaştığınız tutarsızlıkları not edin. Çalışmalar, bu tür faaliyetlerde bulunmanın, konsantrasyon ve hafızadan sorumlu beyin bölgelerini uyardığını göstermektedir.

CEVABI

Ayrılan süredeki tüm farklılıkları tespit ettiniz mi? Tüm farklılıkları tespit edebilen okuyucuları tebrik ederiz. Hâlâ arama yapanlar artık aramayı bırakıp aşağıda sunulan çözümlere geçebilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

10 saniyede 7 farkı belirleyerek gözlerinizin keskinliğini test edin!
Mantık becerilerinizi test edin!
Kişilik testi : Eleştirileri nasıl değerlendiriyorsunuz ?

Yaşam Haberleri