İki Resim Arasındaki 20 Farkı Bulmak Neredeyse İmkansız! 30 Saniyede 20 Farkı Bulan Kişilerden zeka fışkırıyor!

Bu fark bulmacasını çözmek çok zor! Sadece yüksek IQ'lu biri verilen süre içinde tüm farklılıkları bulabilir. Birbirine çok benzeyen bu iki resim arasında 20 fark var. Hepsini bulmak sadece 35 saniye sürüyor.

Berrin Yeşiltepe - Farkları tespit etkinliği, iki fotoğraf arasındaki farkları bulmaya dayalıdır. Bu etkinlik, neredeyse aynı iki görüntüyü görüntüler. Bununla birlikte, iki görüntünün farklılıkları vardır ve buradaki zorluk, bu farklılıkları bulmaktır.

Bu aktivite bireyler, gruplar veya takımlar tarafından denenebilir. Bu tür etkinliklerin konsantrasyonu artırmak ve kişisel gözlem becerilerini geliştirmek için ideal olduğu öne sürülmüştür.

Bu etkinliği daha da ilginç kılan, eklenen süre sınırıdır. Zaman sınırı, bir kişinin yeteneğini ve gözlem yeteneğini yargılamak için iyi bir parametredir. Kolay bir mücadeleye hazır mısınız?

20 farkın hepsini 35 saniyede bulun

Yukarıda gösterilen resim, arka planda pastoral bir köyün olduğu bir piknik sahnesine aittir. Burada tasvir edilen timsahlar, koalalar, ördekler, kuşlar ve kangurular.

Ördekler, koalalar, kangurular ve timsahlar küvette eğlenirken, diğer kuşlar dışarıdadır. Yukarıda gösterilen iki resim benzer görünse de aralarında 20 fark olduğunu unutmayın. 47 saniyede öğrenin.

İlk bakışta iki resim arasındaki tüm farkları görmek neredeyse imkansız. Resimlere yakından bakın, her iki resmi karşılaştırın ve sizi rahatsız eden farklılıkları belirleyin. Bu, beyninizi harekete geçirmenin ve kısa süreliğine görüntülere odaklanmanın iyi bir yoludur.

Tüm farklılıkları buldunuz mu?

Tüm farklılıkları fark ettiniz mi? Süreniz dolmak üzere. Acele etsen iyi olur. Kaç fark gördünüz? Bazı farklılıkların fark edilmesi kolaydır, bazılarının fark edilmesi ise daha uzun sürer. Zamanımız daralıyor, bu yüzden acele etsen iyi olur. Fark bulmaca çözümüyle ilgileniyorsanız, aşağı kaydırın.

Cevaplar

Bitirme zamanı. Zamanım doldu. En az 12-14 fark bulanları tebrik ederiz. Bu zor bulmaca için gerçekten iyi bir sayı. Ama 20 farkı 47 saniyede bulan herkesi alkışlarım. zehirli bir beynin var Bilmecenin cevabını merak ediyorsanız aşağıdaki görsele göz atın.

İşte iki resim arasındaki farklar:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri