İki kahvaltı resmi arasında 3 gizli fark var!

İki resim arasında üç fark var. 10 saniyede tüm farklılıkları görebilir misiniz?

Leyla Karahan Hız - Farkı Bul, günümüzün en popüler çevrimiçi oyunlarından biridir. Bir fark bulma oyunu iki özdeş resim içerir. Aynı görünüyorlar, ancak aralarında ince farklar var, bu yüzden iki resim arasındaki farkları bulmak sizin işiniz.

Beyni ve gözleri uyardığı, beyne iyi bir egzersiz sağladığı ve konsantrasyonu ve zihinsel uyanıklığı geliştirdiği için beyin sağlığını geliştirmenin harika bir yoludur. Oyun, bir zaman sınırı eklenerek daha rekabetçi hale getirilir. Eğlenceli, beyin geliştirici bir oyun arıyorsanız, doğru yere geldiniz. Hadi başlayalım.

İki resim arasındaki farkları görebiliyor musunuz?

Yukarıdaki resimde sahanda yumurtalı pankek, yumurta, çilek, sade kahve ve portakal dilimlerinden oluşan bir kahvaltı seti gösterilmektedir.

İlk bakışta, iki resim neredeyse aynı görünüyor. Ancak daha yakından bakıldığında, iki görüntünün çok da benzer olmadığı ortaya çıkıyor. Bu zorluğu çözmek için 3 fark var ve bunları görmek için 12 saniyeniz var. Bazı farklılıkları fark etmek kolaydır, bazılarını tespit etmek zordur.

Gizli bir fark buldunuz?

Resimleri dikkatlice inceleyin ve fark ettiğiniz farklılıkları not edin. Çalışmalar, bu tür faaliyetlere katılmanın beynin konsantrasyon ve hafızadan sorumlu bölgelerini uyardığını göstermiştir.

Bu nedenle, bu etkinlikleri düzenli olarak uygulamak, odaklanmanıza ve hafızanızı geliştirmenize yardımcı olacaktır. Şu ana kadar kaç fark gördünüz?

Cevap

Zaman doldu. Zaman sınırı içinde tüm hataları kaç kişi bulabildi?Tüm farklılıkları bulmayı başaran tüm okuyucuları tebrik ederiz. Hâlâ arama yapıyorsanız, şimdi aramayı bırakın ve aşağıda sunulan çözümlere bakın. Bu Hatalar Mücadelesinde, 12 saniyelik bir süre içinde 3 fark bulmalısınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri