Getir çalışma saatleri nedir, kurye çalışma saatleri listesi

Getir, kullanıcılarına online yemek, süpermarket ve daha birçok hizmeti sunan bir uygulamadır. Peki, Getir hangi zaman diliminde hizmet vermektedir?

Getir ilk olarak bir süpermarket uygulaması olarak başladı. Daha sonra hizmetlerini genişleterek Su Getir, Getir çarşı, Getir büyük, Getir iş alanlarında hizmet vermeye başlamıştır. Kullanıcılar, Getir'in ne zaman hizmete başladığını ve saat kaça kadar hizmet verdiğini merak ediyor. Farklı bölgelere hizmet veren Getir çalışma saatleri de kategoriye göre değişmektedir. Bazı servisler 7/24 açıkken bazı servislerin farklı çalışma saatleri olabilir.

Getir Çalışma Saatleri Nasıl ?

Getir 7/24 hizmet veren bir platformdur. Süpermarket ve market 24 saat açıktır. Ancak Getir çalışma saatleri bazı bölgelerde değişiklik gösterebilir. Genel olarak Getir'in hizmete yeni başladığı bölgelerde Getir'in çalışma saatleri belirli saatler arasında olacaktır.

Getir Saat Kaçta Açılıyor ?

Türkiye'nin hemen hemen tüm bölgelerinde şubesi bulunan Getir, lokasyona göre farklı aralıklarla hizmet veriyor. Çalışma saatleri, açılış ve kapanış saatleri mobil uygulamada açıkça görülmektedir. Aynı zamanda minimum sipariş miktarı ve sipariş teslim bedelleri değişkenlik gösterebilmektedir. Başvuru saatleri değişiklik göstermektedir. Şehir merkezinde Getir platformu 7/24 açıktır. Getir'in çalışma saatleri 08:00 ile 10:00 arasındadır. Getir hizmet alanlarının çalışma saatleri bölge ve hizmet türüne göre değişmektedir.

Getir Saat Kaçta Kapanıyor ?

Bu kapanış saati, market bölümündeki restoran ve dükkanlara göre değişiklik gösterebilir. Bazı yerler saat 22:00'den sonra hizmete kapansa da bazı yerlerin saat 02:00'ye kadar açık olduğu gözlemleniyor. Uygulama kapalı kalma süresi hizmet tipine ve konumuna bağlıdır.

Getir Hafta Sonu Çalışma Saatleri Nedir ?

Getir, haftanın 7 günü aynı saatte hizmet veriyor. Getir'in Cumartesi ve Pazar günleri açılış ve kapanış saatleri lokasyona ve Getir ile anlaşmalı mağazalara göre değişmektedir. Getir Market, resmi tatillerde ve hafta sonlarında kesintisiz hizmet vermektedir. Getir kuryeleri sıklık durumuna göre siparişleri en hızlı şekilde teslim eder. Mobil uygulama ile siparişin durumunu ve kuryenin hareketlerini kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda tahmini teslimat süresi ve kurye iletişim numarası gibi bilgiler de görüntülenebilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri