Gaviscon nedir, ne için kullanılır, ne kadar, kaç para?

Gaviscon, mide yanması, gastroözofageal reflü hastalığı (GERD), mide ülserleri, sindirim sistemi sorunları ve bazı diğer mide-bağırsak rahatsızlıklarının semptomlarını hafifletmek ve tedavi etmek için kullanılan bir ilaçtır.

Bu ürünün ana işlevi, mide asidinin yemek borusuna geri kaçmasını önlemek ve bu nedenle mide yanması gibi semptomları azaltmaktır.

Gaviscon, içeriğindeki aktif bileşenlerle, mide asidinin yemek borusuna geri kaçmasını engellemek için bir bariyer oluşturur. Bunu yaparken, yemek borusunun iç yüzeyini kaplayarak tahriş olmuş dokuyu yatıştırabilir. Bu sayede mide yanması, ekşime, hazımsızlık ve benzeri semptomlar hafifletilebilir.

Gaviscon, çeşitli formlarda bulunabilir, örneğin sıvı, tablet veya şurup formunda olabilir. Bu ürünü kullanmadan önce, bir sağlık profesyonelinin önerilerine ve ürünün etiket talimatlarına dikkat etmek önemlidir. Ayrıca, herhangi bir ciddi mide-bağırsak sorunu varsa veya ilaçlarla etkileşime girebileceği başka bir tıbbi durumunuz varsa, bir doktora danışmanız önemlidir.

Gaviscon fiyat listesi

GavisconFiyatları
Gaviscon 500 mg İlaç Fiyat53,10 TL
Gaviscon Şurup Fiyat43,10 TL
Gaviscon Double Action Şurup Fiyat89,10 TL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da çiftlerin gidebileceği yerler nerelerdir?
İstanbul'un yemek kültürü nasıldır neyi ile meşhur?
Aferin şurup nedir, ne için kullanılır, fiyatı ne kadar?

Yaşam Haberleri