Fine-dining vegan restoran Telezzüz nerede, menüsü, fiyatları, açık adresi

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’nin ilk fine-dining vegan restoranı olarak öne çıkan Telezzüz’ün menüsü, fiyat listesi ve açık adresi merak ediliyor…

Son günlerin en çok dikkat çeken restoranları arasında yer alan Telezzüz, Koç Topluluğu’na ait bir mekan olmasıyla öne çıkıyor. İlk fine-dining vegan/vejeteryan restoran olma özelliği de taşıyan Telezzüz birçok kişi tarafından merakla araştırılıyor. Telezzüz’ün özellikle menüsünde yer alan yemekler, fiyat listesi ve restoranın açık adresi sorgulanıyor. İşte Telezzüz hakkında tüm merak edilen soruların yanıtları…

Telezzüz restoran nerede, açık adresi ne?

Telezzüz restoran, İstanbul’un Üsküdar ilçesinde Kuzguncuk semtinde bulunuyor. Koç Topluluğu Spor Kulübü’nün içinde konumlanan mekan Kuşbakışı Cad. No:16’de yer alıyor. Mekan, Bağlarbaşı Abdülmecit Efendi Korusu’nda 120 dönümlük bir alan üzerinde buluyor.

Telezzüz restoran şefi kim?

Bitki bazlı gıdaların ağırlığının hissedildiği menüsü ile öne çıkan Telezzüz restoranın şefliğini Bahtiyar Büyükduman üstleniyor.

Telezzüz menüsü, fiyatları?

Telezzüz’ün menüsü; Başlangıçlar, Ana Yemekler ve Tatlılardan oluşuyor. Nisan ayı fiyatları ile misafirlerine kapılarını açan Telezzüz’de yemek ücretleri değişkenlik gösterebilmektedir.

İşte Telezzüz’ün 17 Nisan itibarıyla müşterilere sunulan menüsü ve tüm yemeklerin fiyatları:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Okuldan atılan liseli kızdan silahla dehşet: Okulun kapısına dayandı, 1 öğrenciyi yaraladı
KAAN, ikinci uçuşunu da başarıyla tamamladı
Ankara'da uyuşturucu operasyonu: 12 gözaltı

Yaşam Haberleri