En şanssız burçlar belli oldu! Bu burçlar adeta belayı kendilerine çekiyor

Astrolojiye göre her burcun kendine ait özellikleri mevcut. Bazı burçlar daha cimri, bazısı daha bonkör olurken, kimisi de daha takıntılı olabiliyor. Bazı burçlar ise oldukça şanssız olabiliyor. İşte hayatta belayı hep kendine çeken o burçlar...

Astrolojiye göre kimi burç hayatında daha rahat koşullarda ve şans içerisinde yaşarken kimi burç şanssızlıkları adeta kendisine çekiyor. Yaşadığımız şanssızlıkların bazılarının özellikle burçlarla ilgili olabileceği düşünülüyor. İşte birbirinden şanssız, astrolojinin en bahtsız burçları...

EN ŞANSSIZ BURÇLAR BELLİ OLDU!


Balık Burcu

Şubat ve Mart aylarında doğan ve su elementine mensup olan kişiler Balık burçları genelde kurban psikolojisinde olabiliyor. Ayrıca bu burcun yönetici gezegenlerinden biri şans gezegeni olan Jüpiter olmasına rağmen, kişilerin mağdur zihniyetinde olması sebebiyle hayatlarında pek çok zorluk ve şanssızlık yaşanabiliyor. Kendileri bu zihniyete sahip olduğu gibi zaman zaman da hayat onları bu duruma düşürebiliyor.


Akrep Burcu

Su elementine sahip olan Akrep burçları, 8. evi yani kriz, kaos evini temsil eden burç olarak bilinir. Dolayısıyla bu burcun hayatlarından genelde kriz ve kaos eksik olmaz diyebiliriz. Akrep burçlarının başına genelde hayatta pek çok talihsizlik gelebilir, bu kişiler adeta belayı çeker diyebiliriz. Ancak bu onları korkutmasın, çünkü bu krizlerle en iyi başa çıkan burç yine onlardır.

En şanssız burçlar Oğlak, Balık ve Akrep olarak sayılabilir.

Oğlak Burcu

Aralık ve Ocak aylarında doğan ve toprak elementine sahip olan Oğlak burçlarının yönetici gezegeni engeller ve zorluklar gezegeni Satürn'dür. Dolayısıyla bu burcun insanları diğer tüm burçlardan daha çok zorluk ve engelle karşı karşıya gelebilir. Belayı adeta bir mıknatıs gibi çeker diyebiliriz. Ancak Oğlaklar, kariyer hayatlarında ve maddi konularda eninde sonunda güçlü olmayı başarabilen ve zorluklar karşısında pes etmeyen bir burçtur. Dolayısıyla karşısında çıkan şanssızlıklar karşısında çoğu zaman pes etmeden ilerler diyebiliriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bakırköy Spor Müdürü Murat Sönmez, yeni hedeflerini Damga'ya anlattı: 'Hayalim olimpik sporcu yetiştirmek'
AK Partili Ramazan Denli'den Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu'na: 'Bahaneniz hazır'
Yolcu otobüsünde gerginlik...TikTok'ta yayın açan kişiye böyle tepki gösterdi: 'Senin karına yapsalar...'

Yaşam Haberleri