Drill erkek ne demek, ne anlama gelir ?

Drill ne demek? Sosyal medya kullanımının değişmesi nedeniyle sosyal medya terimi gibi günlük hayatımızda duymadığımız birçok terimi internette duyabiliyoruz. Peki drill ne demek, ne anlama gelmektedir ?

Sosyal medyada farklı kavramlar duymaya başlıyoruz. Bu terimlerin ne anlama geldiğini de soruyoruz. Drill sosyal medyada çokça duyduğumuz terimlerden biri. Drill'in ne anlama geldiğini sorgulamaya başlarsak hip hop tarzı bir giyim demektir. Sosyal medya kullanıcıları, hip-hop tarzında giyinen insanlara atıfta bulunmak için Drill kelimesini çok sık kullanmaya başladılar. Drill kelimesinin Türkçe ne anlama geldiğine bakacak olursak delme ve delme anlamlarına gelmektedir. İngilizceden Türkçeye geçmiş terimlerden biridir.

Drill Ne Demek Sosyal Medya ?

Sosyal medya ortamına bakacak olursak pek çok farklı kavramı duymak mümkündür. Bu kavramlardan birinin de Tatbikat olduğu söylenebilir. Driller kelimesinin ne anlama geldiğini merak edenler için sosyal medyada Hip Hop taşıyan kişi demektir. Hip-hop tarzında giyinen kişiler için kullanılan bir tabir olarak göze çarpmaktadır. kafes ne demek Sosyal medya kullanıcılarının kelimeyi bu anlamlarda kullanabileceğini söyleyebiliriz.

Drill Kim Çıkardı ?

2010 yılında Amerika'da yaşayan rapçi Drill adlı bestesini yayınladı. Amerikalı rapçi Pac Man konsepti kaldırdığında daha yaygın olarak kullanılmaya başlandı. Drill de birçok müziksever tarafından kabul gören besteler arasında yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri