Çok zekiyim diyenler bile bu testi yapamadı!

Bu zorlu zeka oyunu, bir resimdeki farklı harfleri 5 saniye içinde bulmanızı istiyor. Sadece yüksek IQ'lu insanlar verilen süre içinde bu zor bilmeceyi çözebilecekler. yapabilirsiniz?

Leyla Karahan Hız - Bu zeka oyunu resim bulmacasında birkaç M harfinin nasıl birbirine uyduğunu görebilirsiniz. Ancak çok az kişi, içinde saklı olan N harfini 6 saniye içinde bulabilir. Belirlenen süre sınırı içinde yalnızca en zeki olanlar gizli mektubu keşfedebilir. IQ testine hazır mısınız Bu bilmecenin cevabı yazının sonunda. Ancak önce bulmacayı kendiniz çözmeden doğrudan cevaba atlamayın.

GİZLİ HARFİ BULDUNUZ MU ?

IQ testleri genellikle birinin IQ'sunun yüksek veya düşük olup olmadığını belirlemek için kullanılır. Bu test, bir kişinin bilişsel yeteneğini, yani problem çözme ve mantıklı düşünme yeteneğini ölçer. Bu resimli bulmacadaki gizli harfleri 6 saniye içinde bulabilirseniz IQ'nuz yüksek olacaktır. Gizli mektubu buldunuz mu?

CEVAPLAR

Resmin sol tarafında "N" harfi görünür. Hâlâ sorun yaşıyorsanız, diyagramın ilk beş satırına odaklanın ve her birini inceleyin. Her harfin konumunu görmek için kaydırabilirsiniz, ancak lütfen bunun bir spoiler olduğunu unutmayın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri