Çocukluğunda evlendiği eşi için "Kocamı kumama yolcu ettim" videosu çekti, tepki yağdı

Türkiye'de çarpık ilişkiler sosyal medyaya taşınmaya devam ediyor. Bir Tiktok kullanıcısı; "Kocamı kumama yolcu ettim" videosu çekti ve ardından tepkilerin odağı haline geldi.

Sosyal medyadaki aile çarpıklıkları şovlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bir kadın, Tiktok isimli video platformunda çektiği videoyla tepkilerin odağı haline geldi.

Yayınlanan videolarla birlikte her geçen gün daha da fazla eleştiri almaya devam eden Tiktok'ta bir kadın, takipçi ve para kazanmanın yanı sıra daha da fazla izlenmek uğruna aile değerlerini hiçe sayan bir video yayınladı.

Adı daha önce çocuk yaşta evlendiği eşi nedeniyle gündeme oturan ve çok sayıda eleştiri alan genç yayıncı, kocasını kayda aldığı anları "Kocamı kumama yolcu ettim" başlığıyla paylaştı. Videoda kadın, eşinin sevgilisi olan kumasına gitmesi için kendisine malzemeler hazırlıyor, üstünü başını poşete koyuyor.

Bu görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından çok sayıda tepki mesajı yağdı. Sosyal medya kullanıcıları durumdan ve sosyal medyanın bu yönüne kadar pek çok konuda eleştiri yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Camide çekilen görüntülere soruşturma: Yönetmen ve model gözaltına alındı
Stresle nasıl başa çıktığınızı öğrenmeye hazır mısınız!
En rahatsız edici çizgi film teorileri!

Yaşam Haberleri