Bu testi çözmek imkansız : Fotoğrafta gizlenen 5 güvercini sadece keskin gözlüler 4 saniyede bulabiliyor!

Bu resimli bulmacada papağanların arasına gizlenmiş dört güvercin var. Onları 4 saniye içinde tespit etmek için bu mücadeleye katılın. Bu yapboz mücadelesine katılmak için bu gönderiyi arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınızla paylaşın.

Leyla Karahan Hız - Bu resimli bulmacada papağanların arasına gizlenmiş dört güvercin var. Onları 4 saniye içinde tespit etmek için bu mücadeleye katılın. Bu yapboz mücadelesine katılmak için bu gönderiyi arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınızla paylaşın.

Resim sınavları, yüksek düzeyde yaratıcılığınızı, beyin gücünüzü ve ayrıntılara verdiğiniz önemi göstermek için eğlenceli bir meydan okumadır. Bulmacalar ayrıca eleştirel düşüncenizi, problem çözme becerilerinizi, çok boyutlu düşünmenizi, bilişsel becerilerinizi ve farklı bakış açılarını hızlı bir şekilde işlemenizi geliştirmenize yardımcı olur.

RESİMDEKİ GÜVERCİNLERİ BULABİLİR MİSİNİZ ?

Burada kakaduların arasında saklanan dört güvercini bulmanız için size meydan okuyan bir resim bulmacamız var. Kakaduların papağan ailesinin bir parçası olduğunu biliyor muydunuz?

Bu fotoğrafta başlarında belirgin ibikler ve gri gagaları olan birçok kakadu görüyoruz. Bazıları atkı takarken, diğerleri şapka, fiyonk ve güneş gözlüğü takıyordu. Bu gerçekten sevimli bir resim. Ama aralarında dört güvercin vardı.
Senin görevin 4 saniyede dört güvercin bulmak.

GİZLİ GÜVERCİNLERİ BULDUNUZ MU?

Fotoğrafta gizlenmiş 5 güvercini 4 saniyede bulanları tebrik ederiz. Yüksek bir zeka seviyen var. Garip şeyleri tespit etmek için eleştirel düşünme konusunda iyisiniz. Mantıklı ve yaratıcı düşünme konusunda da iyisiniz. Ayrıca olağanüstü bir hafızanız var. Bu tür düzenlemelere dayalı bulmacaları çözmek, iyi analitik ve muhakeme becerilerine sahip olduğunuzu gösterir.

CEVAPLAR

Ama yine de bu bulmacanın içine gizlenmiş güvercinleri arıyorsanız, cevabını aşağıda açıkladık. Dört güvercinin uçlarını kırmızı ile işaretledik.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri