Bu İki Resim Arasındaki Farkı Bulmak İmkansız ! Peki Siz Bulabilecek Misiniz ?

Önce bir arkadaşınızı oyuna katılmaya davet edin, yan yana oturun ve her biri küçük birer kağıt parçası alın. Gözlerinizi dört açın ve bu iki resim arasındaki 5 farkı bulun. İlk kim bulursa kazanır.

Berrin Yeşiltepe - Özdeş resimler arasındaki farkları bulun Çevrimiçi oyunlar çok popülerdir ve zekayı zorlayan bu tür etkinlikler, ayrıntılara dikkat ve görsel algı gibi bilişsel becerileri geliştirir. Ayrıca yaşlılarda bilişsel gerilemeyi önlemeye yardımcı olan bu oyunlar, gözlem becerilerinizi test etmenin eğlenceli bir yoludur. Şimdi sıra sizde, bu meydan okumaya hazır mısınız?

5 Farkı Buldunuz mu ?

Mücadelenin sonuna geldik ve tüm farklılıkları gördünüz mü? Acele edin, zaman azalıyor! Tüm farklılıkları aynı anda tespit etmek zordur, ancak şimdiye kadar kaç tane bulduğunuzu kontrol edebilirsiniz.

  1. Kedideki renk değişimi: Kedinin vücudundaki renkler, iki resim arasında hafifçe farklıdır.
  2. İneğin kuyruğundaki fark: İneklerin kuyruklarında küçük bir fark bulunmaktadır; birinde kuyruk daha uzun ve daha kıvrımlıdır.
  3. Faredeki işaret: Farelerin üzerindeki benekler veya işaretler farklıdır; birinde işaretler daha belirgin ve farklı yerleşimdedir.
  4. Sinek sayısındaki fark: İki resim arasında sineklerin sayısı farklıdır; birinde daha fazla sinek bulunmaktadır.
  5. Kurbağanın gözündeki fark: Kurbağaların gözleri arasında küçük bir fark vardır; birinde gözler daha büyük ve daha belirgin şekildedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri