BİM Aktüel 9 Ağustos 16 Ağustos Cuma - İndirimli ürünler katalogu yayınlandı

Binlerce mağazası bulunan ve müşterilerine ucuz alışveriş politikasını benimseyen BİM 9 Ağustos - 16 Ağustos Aktüel İndirimli Ürünler Katalogu ile karşımızda. Peki bu hafta hangi ürünler indirimde? İşte detaylar...

Kurban Bayramı gelmesi sebebiyle vatandaşlar sofralarını donatmak ve bunu yaparken de cebinden az para çıkarmak istiyor. Bunun da en kolay yollarından biri BİM'in aktüel indirimler kataloguna göz atmak. Her hafta çeşitli kampanyalarla müşterilerinin karşısına çıkan BİM'in bu cumadan itibaren olmak üzere mağazalarda uygulayacağı indirimler de yine cezbedici. 9 Ağustos'tan başlayıp 16 Ağustos'a kadar sürecek alışveriş şölenine siz değerli okuyucularımız olarak kataloga bakarak dahil olabilirsiniz.

BİM 9 Ağustos - 16 Ağustos aktüel indirim katalogu
Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte özel indirim yapan BİM, bayrama özel Proware kılıç testereyi 3 yedek bıçağı ile birlikte sadece 170 TL olarak satışa sunacak. Mangal sevenleri de düşünen BİM, 9 Ağustos- 16 Ağustos tarihleri arasında yer alacak indirimli ürünlere katlanır tabure, sandalye, mangal, mangal aletlerini de ekledi. 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri